Galleri KVIS och jag i lokala medier…

160501_1Ny vecka och nya möjligheter. Förra veckan var intensiv och jag hoppas att ni har överseende med att det blir sparsmakat med kommentarer från mig för tillfället. Livet springer och jag springer men någonstans inom mig vet jag att det snart blir något lugnare. Semestern kommer allt närmare för varje dag.

I slutet av veckan som passerat publicerades två lokala artiklar med anknytning till mig. En artikel i Lokaldelen Svedala som går att finna på nätet. Bilden ser ni ovan och vill ni läsa själva artikeln så är det bara att klicka på bilden. I början av veckan blev jag intervjuad och fotograferad av Emma Brännman, och jag tänker att det blev en fin liten artikel som bidrar till att uppmärksamma Galleri KVIS och vad vi står för.

160501

Nästa artikeln syns på fotografiet ovan och den har jag själv författat. Den syns i tidningen Magasinet, även den är en liten lokaltidning. Magasinet ges ut fyra gånger om året och tanken med den tidningen är enligt utgivaren att den ska vara som ett feelgood-Magasin som lyfter personer och verksamheter i kommunen där vi bor.  Det märkliga är att båda artiklarna råkade komma ut på exakt samma dag. Den ena som nätupplaga (pappersvarianten kommer nästa vecka) och artikeln i Magasinet som enbart ges ut i pappersversion.

Nu är det som sagt ny vecka och nya möjligheter. Fåglarna kvittrar och solen ser ut att vara på väg fram och jag ska alldeles strax bege mig till min arbetsplats. Må väl och ha en fin dag <3

 

 

10 svar på ”Galleri KVIS och jag i lokala medier…

  • Tack! Ja, det känns fint att galleriet får lite uppmärksamhet.

   Kram och ha en fortsatt fin vecka!

 1. Intensivt och roligt Christina! Är glad för din skull!
  När jag ser dig på fotot, så tänker jag tillbaka igen, då vi överraskade dig med ett besök. Det var väl i maj?
  Ta hand om dig Christina!
  Kram, Gunilla

  • Tack 🙂
   Ja, visst var det i maj-månad förra året som jag hade min alldeles egna utställning. Vad spännande det var och så mycket fin respons plus besök från en fin bloggvän.

   Ha en fin vecka, må solen skina!
   Kram

 2. Jättekul Christina! 🙂
  Jag gillar när det går bra för mina bloggvänner. 😀
  Glöm bara inte bort att hitta andningshålen ibland. Tur det inte är så många veckor kvar. Kram Bosse

  • Tack Bosse!
   Några veckor kvar…ja, nog behöver jag de där andrummen, just nu är de få men oj vad jag kommer att uppskatta sommaren 🙂
   Nåja lite extra ledigt på torsdag och fredag 🙂

   Ha det fint! Kram

 3. Grattis! Vad roligt att bli uppmärksammad och nu kanske ännu fler hittar till galleriet.
  Bilden på dig är jättefin!
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *