Valborgsfirande i blommigt

160430_1

Gårdagens högtid firades med pompa och ståt i Stockholm. Vi valde dock att stanna på hemmaplan och fira kungens 70-årsdag med en lugn och fin valborg tillsammans med nära och kära. Fint sällskap, god mat och blommig klänning.

Jag tänker att det är så vackert nu när hela världen håller på att brista ut i blommor och blad? Grönskan breder ut sig alltmer för varje dag och det är så fint med alla svenska flaggor som fladdrar i vinden här i området där vi bor. Dagen har nyss börjat och det är en hel del som står på dagens agenda. Det är mycket som händer nu…

160430_2

9 svar på ”Valborgsfirande i blommigt

 1. Vilken härlig och somrig klänning du bär.
  Jättefin!
  Här skiner solen idag, det gjorde den även igår.
  Något att vara tacksam över, April bjöd inte mig på så vårigt väder.

  Kram och ha en fin dag!

  • Tack 🙂 Jag är väldigt förtjust i den här klänningen, gillar den skarpt 🙂

   Kramar och önskningar om en fin maj med sol som skiner 🙂

 2. En liten förklaring till mitt inlägg.
  Fotot togs igår så jag har inte klippt mig kort, däremot tappat ungefär hälften av mitt hår (som en biverkning av en tablett jag äter).

  Det andra jag skrev om, när min hårbotten blev bränd så jag tappade hår och var tvungen att snagga mig hände år 2000.

  Kram

  • Å, men då förstår jag. Skönt att det inte var nu det där med bränd hårbotten, sådant är verkligen inget vidare.

   Ha det fint! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *