Utsikt och insikt. Njuter dag, känner ord och blir berörd av varje unik röst…

160514

Min utsikt en lördag; insikt är att jag självmant läser alla dessa ord bara för att jag inte kan få ro om jag vet att det finns arbete som inte är klart. Jag lägger in min överväxel och ägnar en lördag åt arbete bara för känslan av att kunna bocka av från listan sådant som ska göras. Varför skjuta upp till morgondagen det man kan göra idag? Jag sitter i ett rum på andra våningen och lyssnar in alla dessa unika berättelser… och det här är mitt fria val; att vara trogen min plikt bara för att jag kan och vill; eller kanske rent av bara för att jag rent kulturellt sett valt att följa en norm som är formad på ett alldeles särskilt vis. Medveten eller omedveten; självkontroll. Jag är här och nu. Trädgården blir allt vackrare för varje dag och imorgon ska jag ha solsken. Andrum.

160514_3

160514_2

160514_4

 

160514_1

 

8 svar på ”Utsikt och insikt. Njuter dag, känner ord och blir berörd av varje unik röst…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *