… och jag ska klä mig, i klänning, slips och kofta.

160915_1

Tänk vad veckan går klyschigt fort ändå…

……. Imorgon är det fredag och av någon förunderlig anledning så drabbades jag idag av lusten att klä mig i slips. Och nu när jag har kommit hem och botaniserat i garderoben så lutar morgondagens kombination mot klänning, slips och kofta.

Eller möjligtvis den lite mer traditionella varianten: skjorta, slips och kjol. Morgondagen vet, vad det kan tänkas bli. Tror minsann att jag ska fylla väskan med blommor och solsken när jag ändå är i farten, lyssna på Sixx:AM samla mig, blicka mot stjärnorna och köra till tonerna av Life is Beautiful …

Må väl och ha en underbar dag!

Christina Karlsson

160915

 

 

10 svar på ”… och jag ska klä mig, i klänning, slips och kofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *