Marken är full av kristaller

 

160916_008

Efter ytterligare granskning av garderoben bestämde jag mig för att byta ut den blå/vita slipsen mot makens kungligt vackra ceriserosa slips med motiv av blommor och kungakronor. Till detta glamorösa tygstycke bar jag vit skjorta, svart kjol, blå strumpbyxor och svarta skor med sidenband. Jag nynnade på Stars, såg ett stjärnfall och dagen blev lite finare då…

Klockorna ringer och kläderna må vara färgstarkare än människan. Livet kan vara synnerligen besvärligt, trots at marken är full av kristaller och det glittrar så fint där vi går… Showen rör sig framåt, klockan går och jag är liten på vår jord, jag varken svävar eller tar jättelika kliv…. Jag tar små steg, riktningen är framåt och stegen är extremt små…160916_004

Helgen  var finare,

men alldeles för kort.

Vi spelade musik och världen var full av kristaller.

Må väl!

Imorgon är en ny dag…

Christina Karlsson

18 svar på ”Marken är full av kristaller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *