Fredagsfrost och slips…

161111

Jag tycker om att skapa estetik i det visuella med små detaljer på olika sätt och på fredagar händer det att jag festar till dagens kreation med en slips. Några egna slipsar har jag inte; jag lånar helt både slips och slipsnål ur makens garderob. Fotografiet ovan tog jag efter arbetsdagens slut, vilket förklarar den något utmattade blicken. Jag såg betydligt piggare ut under dagens arbetspass men där passar det sig inte att ta en massa selfies 😉

Vintern har anlänt till Skåne med såväl snö som vita täcken av frost. Morgonresan till jobb inleds numera med att förvandla vackert mönstrade frusna bilrutor till genomskinligt frostfria.

Frosten må vara kall och besvärlig men om man stannar upp och betraktar detaljer ser man hur fantastiskt vackra mönster som kan finnas på en frusen bilruta före skrapning. På bilden nedan ser ni en del av bilrutan som jag satt och betraktade till tonerna av Jenny Gabrielssons Black Star. Under tiden som bilen höll på att värmas upp fann jag med lite fantasi både stjärnfall, änglar, drakar och andra magiska sagodjur av frost. Konstfulla motiv i vardagen finns överallt för den som vill se, det handlar bara om att ta sig tid att Se *161112

Lördagsmorgon och dagen innehåller bland annat en middagsbjudning med familjens finaste och det ser jag självklart fram emot.

Må väl och njut av en fin helg i konstens och vinterns tecken <3

Christina Karlsson

14 svar på ”Fredagsfrost och slips…

 1. Du är skitsnygg och läcker.
  Gillar verkligen din hårfärg, har själv varit rödhårig men nu är det många år sen sist.

  Frost är vackert, jag fotar ofta rutor täckta av frost och de är gudomligt vackra.

  Ha nu en underbar helg!
  Kram

  • Annie Hall – här fick jag allt lite huvudbry för att förstå referens…har googlat men vet inte om jag förstått rätt så jag får väl helt enkelt se filmen 🙂

 2. Det är inte alla kvinnor som klär i slips men du gör det! Gillar kontraster mellan kvinnligt och manligt!
  Ja, så fint det är med iskristaller…brukar roa mig me att urskilja mönster.
  Önskar dig en fin söndag…med middag för far!
  Kram, kram.
  Gunilla

  • Tack! Ja, det är just kontrasten mellan manligt och kvinnligt jag gillar.

   Iskristaller – så vackert!
   Farsdagsmiddag hade vi igår kombinerad farsdags middag och gåsmiddag. Hur mysigt som helst.

   Önskar dig en underbar söndag och veckostart!

   Kram

 3. En härlig bild! Du är verkligen stilig! Och en läcker kombination!
  Jag tycker du ser pigg ut efter en veckas hårt jobb!
  Visst kan frost vara vackert! Och när du nu beskriver det du såg kom gamla frpstbilder upp i mitt huvud som legt där och väntat på att få titta fram igen.
  Kram från mig!

  • Tack för dina fina ord <3 Tänk snart har det gått en vecka till och jag funderar över fredagens nästa slips 🙂

   Kram och ha en fin torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *