Kläder, galleri och vernissagehelg!

161118_2small

När jag vaknar på morgonen handlar oftast mina första tankar om kläder och hur jag ska välja att klä mig för dagen. Jag tycker helt enkelt om att klä mig och just nu gillar jag att kombinera den maskulina och feminina stilen. Igår gled jag iväg till mitt läraruppdrag iklädd svarta stövlar, blå strumpbyxor, svart kjol, vit skjorta med blåblommigt mönster, blå kavaj och en mörkblåblommig slips. I handen håller jag min datorväska och den följer troget med under hela arbetsdagen. Gårdagen innehöll dessutom ett välkommet besök på en helt fantastisk skolmusikal!

161118_1small

Direkt efter jobb ilade jag hem och hämtade tre fotografier plus lite ståltråd att hänga upp tavlorna med och därefter ilade jag vidare till galleriet för att komplettera utställningen med tre alster signerade: Lever min dröm i konstens tecken, Christina Karlsson. Idag är det smygvernissage för årets adventsutställning på GALLERI KVIS. Adventsutställningen är en tradition vi skapat på galleriet, då får de medlemmar som vill lämna in tre alster till en samlingsutställning. Vi håller öppet under julskyltningshelgen,  bjuder på glögg och pepparkakor. Under första advent hålls dragningen i vårt populära konstlotteri för medlemmar, och det är alltid lika spännande att stå där och lyssna om ens namn dyker upp. <3

Må Väl <3

Christina Karlsson

 

 

14 svar på ”Kläder, galleri och vernissagehelg!

 1. Du klär dig alltid med omsorg, det syns och du klär dig ärtigt och läckert.

  Önskar dig en riktigt trevlig helg och hoppas smygvernissaget blir lyckat.

  Kram och ha en underbar helg!

  • Tack! Vad kul att min stil gillas 🙂 Man klär ju sig inte bara för sig själv, utan även för andra 🙂

   Kramar och ha en finfin helg!

 2. Snygg är du, slips är läckert, jag har en, kommer inte ihåg när det var mode men har sparat min, kul att klä sig snyggt, jag hoppar mest in i samma, byxor och någon T-shirt ,-)
  Härliga tavlor!
  Ha en mysig helg KRAM Primrose ,-)

  • Tack, vad kul att du gillar mina tavlor 🙂
   och att du också har en slips, nu blir jag nyfiken på hur din slips ser ut? Är den enfärgad eller mönstrad?

   Kram och ha en fin söndag!

 3. När jag kobbade var jag väldigt noga med min skolklädsel, idag som pensionär är det viktigt men inte på samma sätt.
  Gillar verkligen din fredagsklädsel. Indrar också vad och om dina adepter talar om den eller ger dig komplimanger.

  Vad roligt med utställningen! Önskar så att jag i vår/sommar får möjlighet att besöka ert galleri.
  Önskar dig lycka till nu med adventsutställningen.
  Kram och tervlig helg.

  • Jo tack, det händer att jag får en och annan komplimang om mina kläder eller frisyrer och det blir jag ju såklart glad för. Fick dock fler komplimanger när jag jobbade på gymnasiet förra läsåret… Här i grundskolan är det lite med sparsmakat med komplimanger från adepter.
   Vernissagen igår gick bra. Det kom en hel del besökare trots att det är adventshelgen nästa vecka som är temat för utställningen.

   Ha nu en lugn och skön söndag!
   Kramar

 4. Jag blir mindre och mindre intresserad av kläder. Det har nog aldrig varit ett särskilt stort intresse egentligen, men var naturligt nog viktigare när jag var ung … 😉
  Numera är bekväma kläder det viktigaste för mig, och att jag inte ser alltför tjock ut … hihi
  Undrar om en del av orsaken ligger i att jag avskyr att prova och köpa kläder … 😛
  Nu när det känns som att det inte spelar någon roll vad jag har på mig kan jag lägga hela ”klädaffären” åt sidan, på gott och ont … hehe

  Men det är roligt att se andra i snygga kläder. Du är jättefin på bilderna 😀

  Åh, vad kul att du ställer ut 🙂
  Lycka till med det 😀
  Kramis

  • Jag är egentligen inte ihäller så jätteroad av att gå i affärer och köpa kläder, därför passar jag på att välja med omsorg så att jag ska kunna använda mina kläder länge…. För kläder och att klä mig , det gillar jag!

   Smaken är ju delad och att klä sig bekvämt kan ju vara gott det med 🙂

   Men att ställa ut och gå på galleri är nog det finaste ändå!

   Kram och ha en skön söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *