Dags för en återblick till Red Rock Canyon

161204

Livet är tuffare än vanligt och det känns som helt rätt tillfälle för en återblick till en av våra mest spännande resor. Jag talar om sommarens resa till Kalifornien. Den där dagen då vi tillbringade morgonen och förmiddagen i Dead Valley,  återvände vi till hotellet för en stunds rekreation och därefter drog vi vidare till Red Rock Canyon. På fotografiet ovan syns jag, min man och vår son. Vi insuper den sagolika atmosfären i  Red Rock Canyon. Röda klippor, höga berg, förunderliga formationer och djupa dalar med sagolika växter.

161204_8

Jag gillar den här typen av bilder med bild i en bild. Jag fotograferar min dotter samtidigt som hon fotograferar en ödla, samtidigt som spegelbilden av mig reflekteras i hennes mobilskärm tillsammans med motivet som hon håller på att fotografera, allt på en och samma gång.

161204_1

Känslan av platsens förankring i historien är mäktig.

161204_6

Naturen är ett konstverk som helt naturligt skapar sina egna kontraster av rött och grönt. De här röda klipporna gör sannerligen skäl för namnet, Red Rock Canyon.

161204_2

161204_4

I den här bergskedjan finns klippor med många spännande färger och märkliga formationer.

 

161204_7

Motljus och solnedgång. Vi anlände till Red Rock Canyon, lite i senaste laget och innan vi hunnit köra runt hela turen började mörkret sakta sänka sig över dalen. Solen gick ner och vi skyndade oss att köra ut ur den ödsliga dalen och vidare in mot civilisationen.

161204_5

Känslan sitter kvar länge och jag känner mig sugen på att resa dit igen <3

Må Väl!

Christina Karlsson

 

 

10 svar på ”Dags för en återblick till Red Rock Canyon

 1. Den sortens bilder gillar jag också och jag har en favorit som jag tog i Paris. När det är mycket och dessutom råkallt så är det inte fel att tänka tillbaka på sommaren och en intressant resa. Lycka till med betygssättningen.

  Kram och ha en bra vecka!

 2. Wow! Vilken magisk familjedag det måste varit för er. Perfekt att plocka fram ur minnet när det är en tuffare vardag. Jag är också förtjust i bild i bild i bild sekvensen. Jag förstår att du längtar tillbaka. 🙂
  Decemberkramar Bosse

  • Ja, det är så ´lyxigt att våra barn fortfarande vill följa med när vi reser på semester 🙂

   Kram och fin helg!

 3. Jag förstår verkligen att du återvänder hit i tankar och bilder. Väldit vakcra bilder från en väldigt speciell och vacker trakt.
  Vilken härligt minne för er alla.
  Och i vissa bilder har man med sig innehållet och upplevelsen mer än i andra.
  Tack för att du delar med dig.
  Kram!

  • Det har du så rätt i. Bilderna väcker händelser och strapatser till liv…. så Fint!

   Kram och fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *