Kommer hem och lyssnar till toner. Hör. I live for the weekend, baby…

161202

Njuter fredag. Softar till musik och tänker att det är en fin dag att vara här, i livet. Och nej, jag dricker inte absint om nu den gröna färgen fick någon att undra ;). Jag varvar ner med en nyttig färskpressad fredagsjuice bestående av spenat, äpple, ananas och citron. Känner ett behov av att fylla på mina energidepåer med sådant som är nyttigt och gör mig stark.

Veckan har haft sina ljusa och mörka stunder. En absurd incident, smärtor, ett läkarbesök och nu känns det å ena sidan inget vidare, men å andra sidan njuter jag av min fredag. Känner mig inte fullt så fancy som jag önskar, men det är ok. Ljuset skiner in, genom sprickorna och marken skimrar av kristaller.

Må Väl och ha en fin helg!

Christina Karlsson

 

10 svar på ”Kommer hem och lyssnar till toner. Hör. I live for the weekend, baby…

  • Tack! Ja, den här veckan var inget vidare….men har ju redan blivit bättre så nog finns det hopp!

   Kram och fin advent!

 1. Det går det ju upp och ner i livet och jag önskar att du ska hinna vila och återhämta dig under helgen.
  Att hämta energi är viktigt.
  Ljuset, både ute och inne låter hoppfullt.
  Kram och många tankar.

  • Tack för din omtanke Gunilla! Det värmer. Jag mår bättre, men tyvärr fortfarande inte bra. Skadades i arm/axel/nackparti och det är inget vidare. Jag gör det bästa av dagen och försöker fokusera på det som är bra och ger energi.

   Kramar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *