Ny energi, påskliljor och vår!

170209_1

Tack till alla er läsare som tittar in här, och varmt tack för alla fina kommentarer <3 Hoppas att ni har överseende med att mina kommentarer hos er, för tillfället dyker upp sällan? Jag ser fram emot att läsa ikapp och återkoppla, snart.

Veckan som gått blev precis som jag förutsåg, extremt intensiv. Några händelser var mindre trevliga men desto flera var riktigt bra och några var dessutom enastående. En av upplevelserna innefattade en arbetsrelaterad blixtvisit på en skola i Londonderry, som ligger på Nordirland. Besöket där var kort men otroligt inspirerande och lärorikt! Med mig hem har jag massor av idéer och inspiration.

Må väl och ha en fin vecka!

Christina Karlsson

 

 

 

 

10 svar på ”Ny energi, påskliljor och vår!

    • JA, det känns lite märkligt att inte få se allt det vackra runtomkring. Men studiebesöket var givande så jag är nöjd.
      Kram

    • Vi får se om det blir fler rader, jag är ju sparsmakad med att skriva om sådant som sker i mitt arbete.
      Kram och fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *