I Have A Party In My Head and I Hope It Never Ends

170216_3

Den gångna veckan…. I Say No More…..

Tror inte att jag skulle överleva om det inte vore för att jag …Lever Min Dröm I Konstens Tecken. Lyssnade på en gammal spellista igårkväll när Per Gessles I Have A Party In My Head bara dök upp ur ingenstans och då insåg jag att det är precis så det är. Jag har ett alldeles eget litet party likt en egen liten show som pågår i mitt huvud, om och om igen. Musiken är mixad med konsten, drömmarna och där någonstans kryddas allt av det stora allvaret som präglar vägen. Tankarna må vara såväl surrealistiska som expressionistiska och realistiska bilder av drömmar om allt och ingenting.

”I have a party in my head
So beautiful, surreal”

…och det blir sällan som man tänkt sig…. man blir yr men det kan bli ganska bra ändå trots att det är Tuffa Tider för en Drömmare *

Njut av helgen och låt solen skina!

Christina Karlsson

 

2 svar på ”I Have A Party In My Head and I Hope It Never Ends

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *