Dricker rosenvatten, andas konst och känner doften av vår

Förra helgen hade vi massor av besökare på galleriet men idag var det så lugnt att jag helt enkelt fick underhålla mig själv större delen av tiden. De flesta vernissagerosorna hade vissnat. Några blommor hade överlevt veckan och jag tog tillfället i akt att pyssla om de små liven och arrangera en konstbild. Tyckte att det blev effektfullt med avtrycket av läppstift på kanten. Kanske kan denna lilla skapelse leda till en kommande konstinstallation när jag har min soloutställning i september. Jag hade det riktigt mysigt på galleriet, spelade musik, tränade zumbamoves och sjöng med i refrängerna.

Nu är jag hemma och maken och jag har just varit på Malmö Stadsteaters Intiman och sett Vincent. En kort men mycket intressant föreställning som förtjänar ett eget inlägg.

Må väl, alla ni fina bloggläsare *

Christina Karlsson

7 svar på ”Dricker rosenvatten, andas konst och känner doften av vår

  1. Jag kan också konsten att roa mig själv och vet hur det är att vistas i en lokal full av röster och kontrasten mot när den ekar tom. Läppstiftet var tufft. 🙂 Då får vi se fram emot recensionen. Fuskigt. Jag känner ingen doft av vår. Nyss haglade det mot mitt oskyldiga ansikte.
    Kram Bosse

    • Våren finns där bakom hörnet – den finns i alla grenar som knoppas och alla vårblommor som är på väg även om snön faller och haglar på…;)

      Vårkramar Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *