Livet blir som ett pågående konstprojekt när man lever sin dröm i konstens tecken

Tredje inlägget på rad med selfie i anslutning till ett av mina konstverk, som jag ställer ut nu under påskrundan. Vi på GALLERI KVIS låter påskens utställning hänga kvar över nästa helg.

Det här med hur vi i dagens samhälle tar selfies och iscensätter oss själva på olika sätt är något jag funderar en hel del över. Ämnet intresserar mig till den grad att vi på galleriet är i full färd med att anordna en utställning med temat: porträtt och identitet. I anslutning till utställningen kommer jag att hålla ett föredrag med utgångspunkt i temat porträtt och identitet. Om någon av er läsare bor i närheten och är nyfikna på föreläsningen så är det bara att dyka upp på GALLERI KVIS torsdagen den 4 maj strax före klockan 19.00.

För övrigt så är påsklovsveckan över och jag är tillbaka i skolans vardag. Känner mig laddad med ny energi och taggad att prestera mitt bästa.

Önskar er alla en fin vecka <3

Christina Karlsson

13 svar på ”Livet blir som ett pågående konstprojekt när man lever sin dröm i konstens tecken

 1. porträtt och identitet… det låter intressant och jag skulle gärna vilja höra hur du tänker om det. Kanske du förmedlar något här på din blogg efter det att du har föreläst?
  Skönt att höra att du är laddad med ny energi… kan tänka mig att utställningen har bidragit till det!
  Må gott!
  Kram, Gunilla

  • Ja, det är ett intressant ämne som jag gärna ”grottar” ner mig i. Kul att du är nyfiken på föreläsningen. Om jag hinner och orkar så skriver jag något om den här.

   Må väl! Kramar Christina

 2. Den föreläsningen skulle jag gärna gå på. Frågan är väldigt intressant och jag har själv undrat över fenomenet många gånger flera gånger …
  Synd att det inte är in närheten. Jag skulle absolut gå om den vore det …
  Du tillhör tydligen alla dem människor som blir jättebra på en selfie. Dem få gånger som jag själv försökt upplever jag samma känsla som när jag tittar på mig själv i en skrattspegel på Grönan … perspektivförvrängd på något sätt … 😛
  Beror det på telefonens kapacitet, inställningar i maskineriet eller personen bakom spakarna 😉 ?
  Kramis

  • Hahaha … ”många gånger flera gånger …”?
   Om man ändrar något kan det ju vara en bra idé att inte behålla det man valde bort … 😛

  • Tackar för selfiekomplimang! Att ta en bra selfie kräver lite träning, jag tar många som blir misslyckade men bland de där mindre bra upplagorna brukar dyka upp någon som glimmar till precis så som jag ville ha den 🙂
   Kanske att jag skriver lite om föreläsningen…kunde ju vara ett bra sätt även för mig att ladda inför genom att skriva några korta inlägg.

   Kram och fin helg!
   Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *