Tvära kast, kontraster, musik, konst och någon form av balans

 

Hjärtligt tack, till alla er tålmodiga och fina läsare som tittar in här trots att jag för tillfället inte är världens flitigaste med att kommentera hos er. Lovar dock att snart resa mig likt fågel Fenix och hoppa på tåget igen.

Jag har en besynnerlig förmåga att engagera mig i projekt som jag brinner för, och just nu kan jag milt sagt konstatera att det inte bara är en eld som brinner, utan flera. När jag jobbar hemifrån sitter jag antingen i kökssoffan, vardagsrummet eller i min kombinerade kontorsateljé som ni ser på bilden ovan. Jag gillar att omge mig med böcker, vackra pennor, skrivhäften och sådant som jag tycker om. Bakom mig, ser ni min ”ugglevägg” som är fylld av mina egenredigerade alster som alla kommunicerar budskap som är betydelsefulla för mig.

Fjäderpennan som syns i bild köpte jag med mig från Harry Potter butiken, när vi var på Universal Studios i Hollywood i somras. Det är en kalligrafipenna med tillhörande magiskt bläck och faktum är att jag ännu inte skrivit något med den där pennan utan helt enkelt väntar in rätt tillfälle och det lär nog inte bli förrän i sommar. Fotografiet tog jag i söndags medans jag pysslade med ett riktigt utmanande och spännande jobbfotografiprojekt.

Föreläsningen om porträtt och identitet på GALLERI KVIS gick utmärkt. Publiken var helt underbar, ställde frågor och deltog i diskussionen efteråt. Vill ni läsa mer om föredraget så kan ni kolla in GALLERI KVIS blogg här.

I måndagskväll åkte jag direkt från min arbetsplats till nästa möte och det var ett kulturmöte som hölls i en lokal där det här trumsetet stod på scenen. Jag med min livliga fantasi spann genast igång och började fundera på vad som skulle hända om Tommy Lee bara hissades upp på scen och avslutade kvällen med ett trumsolo…det skulle ju helt enkelt varit ”outstanding”, dvs något utöver det vanliga. Faktum är att kvällen bjöd på en hel del samtal om konst och kultur, musik nämndes dock utan att höras annat än i mina öron.

Må väl och ha en underbar fortsättning på veckan!

Kram Christina Karlsson

 

10 svar på ”Tvära kast, kontraster, musik, konst och någon form av balans

 1. Ibland är man inte på topp för att titta in hos alla, jag har en ”dipp” just nu.
  Härligt att se hur du har det. Härliga tavlor med ugglemotiv och så jättefin fjäderpenna. Rogivande och inspirerande att omge sig med saker man verkligen älskar.
  Allt gott till dig
  KRAM Primrose ,-)

 2. En magisk penna. Det låter bra det. Du gör dig bra på bilden med allt vackert omkring. Akta dig så du inte bränner dig på någon av alla eldarna.
  Kram Bosse Brandman

 3. Vad roligt att föreläsningen gick så bra.
  En fjäderpenna som dessutom är magisk låter fint att ha.
  Du hittar nog till slut din tid med den.

  Ha en fortsatt härlig vecka.

  Kram

 4. Åh, vilket härligt foto på dig! Ditt hår är fantastiskt och du klär så fantastiskt bra att bära slips! Jag har nämnt det förut, men det passar dig verkligen! 🙂 Fina ugglor och vacker penna!
  Mycket roligt på gång…men se upp med alla eldarna! <3
  Kram, Gunilla

 5. Jag läser din blogg för att jag tycker det är roligt, och stimulerande och är så glad att jag hittat den.
  Vad roligt med ugglorna. Jag hae samlat ugglor sedan jag tog studenten och har köpt en uggla från nästan alla platser utomlands jag besökt och även från många platser i Sverige. Nu har jag bara ett 10-tal kvar som betyder extra mycket för mig.
  Så spännande med föreläsningen! Verkligen!
  Du har så mycket att ge och delge och jag hoppas kunna besöka GALLERI KVISS i sommar.
  Bilden på dig är så läcker och säger så mycket.
  Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *