Firar inledningen av semestern till doften av konst och med några toner av Madonnas Celebration. It´s Holiday!

Jag njuter av min första semesterdag! Tid har spenderats åt en liten trädgårdspromenad och jag har kollat in nya fina blommor som hunnit slå ut under de här senaste dagarna. Trädgården är ljuvlig vid den här årstiden!

På dagens agenda stod ett spännande kulturmöte på kommunhuset och jag stannde upp för att interagera med konstverket som finns placerat framför kommunens entré.

Det här konstverket ser inte så märkvärdigt ut på håll, men när man går närmare för att betrakta uppstår ett spännande visuellt möte mellan mig som betraktare och Jan Harry Perssons Svävande kub. Jag gillar att speglingarna i konstverket ser olika ut beroende på väder, vind och mig som betraktare.

Nu handlade mötet i och för sig inte om denna skulptur. Mötet ingår som ett steg i en urvalsprocess där jag är inbjuden som representant för GALLERI KVIS för att kommunicera min åsikt vad gäller urvalsprocessen för beslutet om vilken konstnär och vilket konstverk som ska pryda Åkerbruket i Svedala i framtiden. En mycket spännande och lärorik erfarenhet. Vi som sitter med och diskuterar har olika åsikter så det ska bli fantastiskt spännande att se var vi landar.

Jag trivs ypperligt med mitt arbete men ett inslag av semesterdagar då och då går inte av för hackor och jag kan inte låta bli att älska min fria tid. Idag känns det gott att vara!

Må Väl!

Christina Karlsson

 

6 svar på ”Firar inledningen av semestern till doften av konst och med några toner av Madonnas Celebration. It´s Holiday!

 1. Även om man tycker om sitt arbete och trivs bra så behövs även fritiden som en värdefull motvikt! Så spännande att få vara med när det gäller val av ett nytt konstverk. Hoppas ni kommer fram till något klokt!

  Kram

  • Ja, nog är semestern en välkommen motvikt 🙂
   När det gäller konstverket…så får vi se hur det hela utvecklas.

   Ha en fin dag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *