En liten bloggpaus…

Nu blir det en liten bloggpaus på en vecka eller möjligtvis två. Jag är mitt uppe i en arbetsprocess där min utställning som har vernissage den 2 september ska ta form. Jag har en idé om hur själva utställningen ska organiseras, men för att komma dit krävs en hel del arbete.

Om jag känner mig själv rätt så kommer jag att ompröva och utveckla mina ställningstagande flera gånger. Just nu känns det som att jag har en bra idé, men den känns ovan eftersom det till viss del handlar om en helt ny form – mer än så vill jag inte skriva.

Jag behöver helt enkelt grotta in mig i mitt eget fotograferande, skrivande, i konsten och de kreativa processernas flöde.

Önskar er alla fortsatta fina och avkopplande sommardagar!

Christina Karlsson

13 svar på ”En liten bloggpaus…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *