Galleriet i mitt hjärta

Jag njuter av ledigheten, och med tanke på vädret så är det mest inomhusaktiviteter som gäller för tillfället. Gårdagen ägnade jag delvis åt att fixa med lite administrativa grejer till galleriet. Av någon förunderlig anledning kan jag inte hålla mig borta från sådant som har med galleriet att göra. Jag tycker om det här galleriet, möjligheterna och allt det står för så innerligt mycket. SommarRockens utställning som pågår just nu är enastående. Utställningen innehåller över 1000 fotografier och fyller galleriet med toner av musik. Vill ni läsa min recension om utställningen så kolla in galleriets blogg.

På dagens agenda står först och främst en promenad, frukost och därefter hoppas jag på att kunna påbörja arbetet till min egen utställning som äger rum den den 2 september. Vädret gör mig dock frustrerad eftersom min plan är att fotografera utomhus och jag vill åt solljuset för att få till ljuset i fotografierna som jag vill ha dem. Om det inte blir någon förändring i vädret måste jag kanske tänka om, men jag är övertygad om att solen är på väg. Den tar bara lite tid på sig och jag kommer att bli desto gladare när den väl kommer fram eftersom jag nu hinner sakna den så mycket.

Ha en fin dag!

Christina Karlsson

6 svar på ”Galleriet i mitt hjärta

 1. Vissa saker brinner man extra för och ligger en varmt om hjärtat. Så är det bara. I dag skymtar solen i alla fall här så jag hoppas att det finare vädret finns hos dig med!

  Ha en bra vecka!

  Kram

 2. Vad spännande med en egen utställning.
  Jag har skickat ner solen till dig nu så jag hoppas att den skiner starkt så du kan ta dina fotografier som du vill. *L*

  Ha en toppendag!
  Kram

 3. Vad mycket roligt och givande du har framför dig. Hoppas nu att solen kommer så att du kan få till ljuset. Och visst kommer solen. Dock känns den lite opålitlig. Spännande med din utställning. Kanske får jag vänta med skåne till september….
  Har varit inne och läst om Rockutställningen, tack för din recension. Lär inte hinna se den.
  Önskar dig nu fina dagar.
  Kram!

  • Tack för dina fina kommentarer här och på galleriets blogg. Idag anlände solen och jag har varit ute och fotograferat, så nu börjar det hända saker.

   Vad spännande att du funderar på att komma hit till min utställning. Du är välkommen!

   Ha det fint!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *