Min kommande utställning börjar ta form och nu är jag nyfiken på vilken av bilderna ni tycker att jag ska välja till mina affischer

Den 2 – 10 september kommer jag att ställa ut på GALLERI KVIS. Ett av mina sommarprojekt har varit att förbereda så mycket som möjligt till utställningen, och glädjande nog så går processen framåt.

Temat och namnet på utställningen är, Promenad. Just nu håller jag på att försöka bestämma mig för vilken bild jag ska använda till min inbjudan/affisch. Alla tre fotografierna kommer att finnas med på utställningen.

Jag nyfiken på vad ni tycker? Vilken av bilderna ska jag välja till inbjudan och affischer? Fotografierna nedan är ”skärmdumpar” så rödmarkeringen kommer givetvis att raderas. Skriv gärna något kort om varje bild och vad den får er att tänka på. Jag är öppen för både ris och ros.

Bild 1

Bild 2

Bild 3

Jag är så nyfiken på era funderingar kring de tre olika motiven!

Vill också önska er alla en underbar fortsättning på dagen!

Christina Karlsson

24 svar på ”Min kommande utställning börjar ta form och nu är jag nyfiken på vilken av bilderna ni tycker att jag ska välja till mina affischer

 1. Jag fastnade direkt för bild 1. Den känns som DU, på något sätt 🙂
  Dessutom är det den enda av bilderna som vid en snabb blick visar upp något att relatera till och som tydligt föreställer något. Dem andra två är vackra i sina färger, men innehållsmässigt tycker jag inte att dem fångar ögat på samma sätt som bild 1. För mig lämpar dem sig mer att göra en fördjupning i när man är på plats och tittar på din utställning.

  Så kul detta, och du är ju så kreativ och skicklig med hur du sätter samman dina bilder! Lycka till 😀
  Kramis

 2. Du var då en fin ny bekantskap i blogglandia:-) Jättekul!
  Då temat på din utställning är ”Promenad” tycker jag att du ska välja bild 1. Men med tanke på att bild 3 visar en ”vägvisande pil” passar även det fotot perfekt.
  Otroligt fina fotomontage förresten:-)

  • Välkommen hit!
   Tackar så mycket för att du delger dina funderingar, och tolkning av bild 3.
   Ha det fint!

 3. Nummer 1 föll jag mest för, mest för det passar bäst in på temat promenad enligt mig, ute i naturen och man kommer till ett litet fik, eller tar fikan ute i trädgården

  nr 2 är med häftig, man ser staketet och naturen, lite som det varit storm ute och saker hamnat huller och buller

  nr3 första tanken rymden haha, men när jag titta igen så tänker jag att jag tittar ner i en sjö och träden och naturen speglar sig ner.

 4. Kul och spännande. Jag förstår att du ser fram emot utställningen.
  Jag är alldeles för svag för ettan. När jag stannar till vid den tänker jag direkt. Det kommer att bli svårt att slå ut den. 😉 Hade du lagt in tvåan överst skulle jag tänkt. ”Häftig”. Trean är jag taskig mot och får inga poäng. 🙂
  Kram Bosse

 5. Jag älskar den tredje bilden! Kan inte motivera exakt varför, men den känns så himla inbjudande ut till just promenad… lycka till med väljandet ❤️

 6. TVÅAN ,-))))
  Följ med på promenad skriver du……………..Det är grönt och blått i härliga mönster, och ljus ,-) Ser ut som naturens olika färger , blicken söker sig till vatten hav sjö regn, solens strålar bryter in med sitt ljus…………träd kvistar buskar du har fått en enastående naturbild som passar in på ”promenad” även om det nu är en galleri promenad ,-)
  Första bilden är härlig men fika kommer sen efter att ha njutit av din konst och den sista bilen blir ett vackert vilsamt avslut.
  Så tänker jag.
  Kul med utställning och härligt att allt går bra med ditt fixande.
  Svedala är vackert där rastade vi hudarna i somras ,-)
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

  • Spännande att få höra din tolkning av nr 2. Tackar så mycket!

   Ja, visst är Svedala fint! Här finns många små guldkorn.
   Ha det fint kramar

 7. Jag föll direkt för bild nummer 1! Tycker om allt i den bilden. Färgerna, formerna och kopparna som är så mycket du! Men kanske bilden inbjuder mer till att sitta ned och samtala än att promenera! 🙂 Hursomhelst – underbar bild!
  Bild 2. vackra färger, men för mig är den rörig.
  Bild 3. Tycker om den också, ser triangeln, blommorna och vattnet… regnet. En bild som jag skulle vilja utforska mer…
  Kram, Gunilla

  • Vad spännande att få höra din tolkning till de tre bilderna. Tackar så mycket <3

   Och ha en fortsatt fin dag! Kram

 8. Jag tycker alla tre bilderna talar till mig och är lockande. Kanske att bild nr 1 är den som är mest ”du” med ett vackert dukat bord, men då känns promenaden över. Med temat promenad gör att jag ändå väljer nr 3, som visar fler vägar, möjligheter och öppningar – just som en promenad också kan göra. En promenad kan också ta en vidare på ett okänt område och bli utforskande.
  Även bild nr 2 ger också öppningar åt olika håll .
  Spännande att se var du hamnar i ditt val.
  Njutbaar bilder är det.
  Kram!

  • Tack! Vad kul att du gillar alla tre bilderna, och att du berättar hur du tolkar in dem i temat.
   Jag har fortfarande inte tagit beslut om vilken det blir.

   Ha en fortsatt fin dag!
   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *