Tack för alla era fina kommentarer med tolkningar och funderingar!

Den här fina blombuketten fick jag i söndags av Maria Yrsa Rönneus, en av våra utställare på galleriet. Hon hade plockat ner sin utställning och jag var där för att få tillbaka gallerinycklarna. Blommorna hade hon plockat i sin trädgård. Jag blir alltid lika glad för blommor <3 Det är något särskilt med färgerna, formerna, dofterna och så har jag ju dessutom en passion för att fotografera blommor. De flesta blombuketter jag får blir fotograferade och därmed bildmässigt förevigade.

Nu delar jag med mig av min glädje genom att publicera en bild av denna vackra blombukett. Jag blev så glad för alla fina kommentarer som jag fick till mitt förra inlägg där jag frågade vilken bild ni tycker att jag ska välja till min utställningsaffisch. Tack så hjärtligt för all fin respons! Det är så spännande och inspirerande att få veta hur mina bilder faktiskt tolkas av er som inte känner till hur jag framställt bilden, utan som bara får betrakta det färdiga resultatet. För mig är den typen av respons väldigt värdefull, så tack alla ni fina läsare för att ni delger mig era tankar och funderingar.

Flest röster fick nr 1, den med kaffekopparna i skogen. På andra plats kom nr 2, den med alla brädor i naturen och på tredje plats den med pilen. Jag återkommer när jag bestämt vilken bild jag väljer. Det kan faktiskt vara så att jag bestämmer mig för behålla alla tre och helt enkelt ha tre infallsvinklar i temat promenad.

Jag vill också visa upp den här vackra lilla rosenbroschen som jag köpte av Maria Yrsa Rönneus. Den passar mig och min stil perfekt. Vill ni se mer av hennes alster så kan ni kika in på galleriets blogg där jag skrivit om hennes utställning. Länk hittar ni här GALLERI KVIS 

Det här var allt från mig för denna gången.

Ha en fortsatt fin augustimånad!

Christina Karlsson ©

 

18 svar på ”Tack för alla era fina kommentarer med tolkningar och funderingar!

 1. En riktigt fin sommarbukett! Kul att du nu har något att fundera över angående affischen. Jo, ett collage av alla tre är kanske inte så dumt alls. Lycka till! Hoppas du visar det slutliga resultatet!

  • Jag menade inte kollage utan att ha tre olika versioner…ett kollage blir nog för rörigt eftersom de är så olika.

   Kram

 2. Vacker bukett ,-)
  Doften från blommor är magisk………. fotar alltid mina buketter jag också ,-)
  Vilken underbar rosenbrosch, så jättefin.
  Var inne på Maria Yrsas blogg, mycket fint hade hon.
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

  • Kul att du tittade in på bloggen som dock är galleriets. Det är jag som administrerar den och gör reklam för utställningarna. Visst har hon många fantastiskt fina alster, både målningar och smycke.
   Konstnären har en annan egen hemsida.

   Ha det fint!
   Kram

 3. Så fin bukett!

  Skall bli kul och se vad du väljer! 🙂

  Vi såg Laleh i höstas när hon var ute på turne, men vi skulle gärna se henne igen båda två. Vilken konsert hon gav 🙂

 4. Förstår att det var en upplevelse. Jag skulle också gärna vilja gå på någon Lalehkonsert, men det har krockat med andra aktiviteter när hon varit här nere.

  Kram

 5. Att se bilder och tolka dem är väldigt roligt och man uppfattar dem ju så olika. Spännande att se ditt/dina val. Men kanske kommer tankarna om att ha med alla tre att mogna. Roligt att få se och läsa.
  Vilken fin blomsterbukett du fick. Så vacker!
  Likaså är rosenbroschen du köpte väldigt vacker. Vad gäller galleri KVIS tittar jag gärna in .
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *