Från växter och bilar till en helt ny promenad i konstens tecken

Vilken helg! Det har varit mingel på Motor och veteranbilsutställningen, mingel på galleriet och det här med att fotografera bilar är hur mysigt som helst. Jag gillar kontrasten mellan skinande blank plåt och grön natur, eller som på fotografiet ovan där bilen står placerad framför en graffitivägg.

Nu är samlingsutställningen på temat Växter och bildelar nedplockad, och jag har påbörjat hängningen av min singelutställning som har vernissage nu till helgen den 2 september kl 11-15.

Just nu befinner jag mig i ett tillstånd där jag funderar över allt som ska organiseras under kommande vecka. Jag skriver listor, minnesanteckningar och går på promenad. I nuläget hänger tavlorna till kommande utställning som om de varit på rockkonsert, dikternas presentationsform är fortfarande frågetecken, installationen är en tanke och jag undrar vad jag håller på med, samtidigt som det känns helt okej att tiden rör sig framåt.

Kommande vecka kommer att vara händelserik. Planen är att ta det hela med ro, och se till att ro den här båten iland för att kunna ta en promenad.

Ta väl hand om dig, må väl och ha en alldeles underbar dag!

Christina Karlsson

8 svar på ”Från växter och bilar till en helt ny promenad i konstens tecken

  • Tack så mycket, det hoppas jag att jag gör. Har just varit och hängt alla tavlor någorlunda jämt…

   Ha en fin vecka!
   Kram

 1. Din första bilKristinabild är läcker där du står bredvid. 🙂
  Vad mycket spännande du har framför dig, men också mycket arbete, innan allt är klart. Hoppas du hinner med att ge dig ut i solen. Det går ju utmärkt att tänka smarta saker under vistelsen när du samlar på dig ny gratisenergi.
  Kram och lycka till med allt.

  • Tackar så mycket!

   Idag har det inte blivit mycket sol, mest jobb och sen utställningsförberedelser. Nu ska jag försöka peta i mig lite mat… och skicka ut mejlinbjudan..

   Ha det fint!
   Kram

 2. Vilka härliga konstverk du gjort med veteranbilar, jag blir glad direkt ,-)
  Du har mycket nu men verkar njuta.
  Jag älskar ju färg när jag skapar använder jag mycket färg, men du är ju färgrik även i dina klädesval ,-) Himla snyggt är det!
  Ha det fint KRAM Primrose ,-)

  • Tack!
   Ja, nog är det mycket på alla plan… men kul är det!
   Är bara hemma och mellanlandar för tillfället för att packa ner sådant som ska till galleriet. Nu börjar det ju brinna i knutarna.

   Ha det fint!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *