Det blir aldrig som man har tänkt sig…

Arbetsveckan som gått har varit mer krävande än vanligt. Tiden och orken har inte varit den bästa på kvällstid, dvs den tid då jag haft möjlighet att förbereda min utställning. Allt har inte blivit som jag hade tänkt mig. Idag finns det fortfarande en del som ska organiseras före öppningsdags och jag känner mig matt före det att jag ens öppnat, men det är väl en del av livets promenad. Och utmaningar, sådana är till för att övervinnas.

Idag om några få timmar är det vernissage. Jag är nöjd med själva fotoutställningen som hänger på plats. Nu är det installationen som ska färdigställas och dikterna som ska finna sitt utrymme.

Må väl och ha en fin dag!

Christina Karlsson ©

10 svar på ”Det blir aldrig som man har tänkt sig…

    • Tack för ditt stöd! Jadå, även om det inte blev exakt som jag hade tänkt mig så blev det bra ändå.

      Ha det fint! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *