Ute och inne på en och samma gång…

Utställningsperioden gick fort. Det sa liksom bara svisch och nu är den ett minne av bilder, fina möten, samtal och nya erfarenheter. Själva utställningen blev riktigt bra och jag känner mig nöjd. Tack för allt stöd med fina kommentarer och glada tillrop här i bloggen.

Utställningsveckan  spetsades dock med en händelse av det allvarligare slaget, så pass allvarlig att livet vändes upp och ner för ett slag. Nu är ordningen lyckligtvis någorlunda återställd, och jag är tillbaka i nätverkandet.

Ljuvliga söndagsmorgon. Dags att stiga upp, fixa till sig och därefter njuta av en underbar kopp med riktigt starkt kaffe.

Må väl och ha en underbar dag!

Christina Karlsson

 

 

 

 

 

14 svar på ”Ute och inne på en och samma gång…

 1. Vad fint att utställningen blev så bra och att du själv känner dig nöjd.
  Trist när tråkiga och omskakande saker händer men skönt att läsa att du är back on track igen.

  Ha en skön Söndag fina du!
  Kram

 2. Fy då otäckt att det hände något hoppas allt är bra nu.
  Ja jag älskade dina tavlor , helt underbara, förstår att utställningen gick jättebra.Förstår att du inte hinner med allt du vill men Lycka Till i fortsättningen och jag hoppas många kommer att få njuta v dina tavlor ,-)
  Ha det fint
  KRAM Primrose ,-)

  • Tack för dina fina kommentarer <3
   Kul att du gillar mina alster, det värmer i mitt konstnärshjärta.
   Önskar dig en fin fortsättning på veckan!

   Kram

 3. Jag förstår att utställningen gick bra och jag var med dig i tankarna. DEt hade varit så roligt att få se den, men hoppas du berättar/skrivermer.
  Däremot trist när livet vänds upp och ner. Skönt om det nu återgått till det mer vanliga och vardagliga.
  Dina bilder talar till mig här på olika sätt och jag fascineras av båda.
  Kram!

  • Tack för att du var med i tankarna både vad gäller utställningen och den där andra händelsen som var av det mer omskakande slaget. Kanske kommer det fler tillfällen för utställningar längre fram.

   Kul att du gillar mina bilder!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *