Vernissage och en promenad på GALLERI KVIS

Godmorgon världen! Det blev en fin vernissage med diktläsning klockan 12 på galleriet och det kändes fint att så många kom till galleriet för att se min fotokonst, lyssna på mina dikter och vernissagemingla. Allt blev inte precis som jag hade tänkt mig men det blev bra ändå.

Jag passade på att filma själva utställningen så att ni som bor på långväga avstånd ska ha möjlighet att se utställningen. Tyvärr är det svårt att undvika speglingar i inglasade ramar så ni får se speglingarna som en bonus som ger möjlighet att se lite mer av rummet.  Välkomna och följ med på en promenad på galleriet.

Jag vill också tacka för alla fina kommentarer till gårdagens inlägg! Känns fint att ha ert stöd! Jag vill också tacka alla som besökte min utställning och som på så vis förgyllde min vernissagedag!

Må väl och ha en fin dag!

Christina Karlsson ©

29 svar på ”Vernissage och en promenad på GALLERI KVIS

 1. Jag visste väl att du skulle få ordning på allt innan öppningsdags. Vad kul att både få se, lyssna på din röst och framför allt läsa att du var nöjd. 😀 Gillade att du började med diktläsning. Vet ju sedan länge att du har talang och är superduktig på att arrangera saker omkring. Fixa till det där lilla extra. Sedan är jag lite yrkesskadad/svag för/av vackra kaffekoppar och poesi. Hoppas du får sålt många av tavlorna. Helst alla. Synd att det är helt hopplöst att fota tavlor med glas. Speglar sig och blir aldrig bra. Annars skulle jag tjata på S att vi borde åka dit så jag fick göra ett blogginlägg. För trots dina speglingar fanns där väldigt många snygga alster som jag är övertygad om hade uppskattats av många betraktare runt om i ”världen”.
  Söndagskram Bosse

 2. Så bra att det blev lyckat även om det inte blev som du tänkt dig. Jag var nästan på väg dit men så behövde Husse bilen…

  Kram och god söndag!

 3. TACK!
  Underbart, jag är tagen på allvar så jag känner mig helt vimmelkantig, blir lite svårt att svara ,-)
  Jag gick med dig tre gånger…………jag ropade på min gubbe så han fick också gå rundan med dig, härligt att få se ”dig” och höra dig………..underbart hus, vilken utställning så himla glad att jag fick se den. Hade jag bott närmare hade jag kommit dit!
  Otroligt begåvad är du………..en konstnär som ser ”livet” på ett helt fantastiskt sätt
  Jag är impad!
  Och rörd.
  Jag vet inte vad du inte var nöjd med för jag tycker allt var underbart, när jag ser konst är det alltid något som jag gillar mer eller mindre…det har aldrig hänt att jag känt mig berörd av allt!
  Men det var det som hände nu…………..
  Din utställning promenad gick rakt in i hjärtat på mig.
  Om jag ändå måste välja en av dina otroliga tavlor…………….så skulle det blivit ”Dans med fågel”
  Nu låter det här säkert tillgjort men jag är tårögd din konst gick rakt in i mitt hjärta!
  STOR KRAM Primrose ,-)

  • Känner mig överväldigad av dina fina ord! Tack för att du följde med på promenad med mig!

   Ha en alldeles underbar fortsättning på veckan!
   Kramar

 4. Fantastiskt, vilken fin utställning och tusen tack för att du ordnade så fint så att även vi långt bort kunde få oss en titt. Installationen med alla kaffekoppar och diktböcker är verkligen inspirerande. Och så många fina fotografier. Jag hoppas att det kommer många besökare till utställningen.
  Kram

  • Tack själv för att du följde med på denna resa och för de fina kommentarer på galleriets fb-sida.

   Må väl och ha en fin dag!
   Kram

 5. Åh, så bra det blev och så roligt att både se och höra dig igen! 🙂 Det är så underbart med dina dikter och kaffekopparna och alla foton förstås! Nu ska jag se och höra dig igen…kanske jag missade något! 🙂
  Kram Nilla

  • Detsamma, tänkte just på dig och din make nu under vernissagehelgen och hur ni dök upp och överraskade mig med ett besök på utställningen 2015.

   Tack för dina fina ord<3

   Ha en underbar fortsättning på veckan!
   Kram Christina

 6. Så roligt att det gick bra!
  Tack för detta fina besök! Jag uppskattade verkligen att få gå med dig runt här på galleriet och titta och lyssna. Mycket att se och uppleva. Jag har tittat två gånger på filklippet och uppskattade extra att höra din röst när du pratade och läste. Kändes som om jag var med på ”riktigt”.
  Kram!

  • Härligt att få höra/läsa och tack för att du följde med på denna promenad.
   Önskar dig en fortsatt fin vecka!
   Kram Christina

 7. Gissa två gånger om det blev läckrare när jag hade datorn kopplad till vår stora TV? 🙂 Såg om filmen och pausade flera gånger. Får du bara dit ”publik” borde det inte vara problem med att få tavlorna sålda. Nu vet jag såklart inget om dina priser. 😉 Givetvis är jag nyfiken på hur mycket tid du satsat på att marknadsföra. Fortfarande finns det turister och rörelse i våra trakter. Men de måste hitta dit. Jag minns ju hur jag åkte omkring när vi hade Lidéns Samlingsmuseum och satte upp affischer, delade ut foldrar m.m. Du hade älskat och fått mycket inspiration till ditt skapande om du sett dekorerna vi hade på de 3 333 st kaffekopparna. Även de fula sjuttiotalsfärgerna hade sin charm. Kram Bosse

  • Hej! Kul att du tittade på utställningen en gång till. Tyvärr så har jag inte prioriterat/hunnit lägga ner speciellt mycket tid på marknadsföring. Jag jobbar ju som sagt heltid som lärare och arbetet som lärare, plus mina åtagande i styrelsen för galleriet går i första hand….och då blir det så att jag inte riktigt hinner med mig själv fullt ut.
   Det låter spännande med ert kaffekoppsmuséum, jag är övertygad om att jag hade tyckt om det.

   Ha det gott! Kram Christina

 8. Så härligt att det blev så bra. Förstår att det var nervöst och att du jobbat länge för det här. Konsten, i vilken form den än ger sitt uttryck är ju som ens bebis. Tack för att jag får titta runt. Kram.

 9. Pingback: Visst är hon duktig? | Bloggäventyr med Bosse Lidén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *