Äntligen helg!

Den här veckan har innefattat några positiva händelser men alldeles för mycket av sådant som är tungt. Jag börjar få nog. Bägaren är fylld och den här veckan har alldeles för många droppar fått den att rinna över. Just nu känner jag mig mest besviken, ledsen och trött. Helgen är mer än välkommen!

Veckan har dock bjudit några höjdpunkter som mötet med min dotter häromdagen, och imorgon bär det av till sonen i Karlskrona.

En annan  positiv händelse var att jag blev uppringd av kommunens kulturchef med anledning av att mitt kära GALLERI KVIS i år belönas med Svedala kommuns kulturstipendium. Priset delas ut under festliga former på Sveriges nationaldag. Förra året belönades vi med Lions kulturpris som ett stipendium. Självklart är jag glad för erkännandet. …Om det bara inte vore för allt det där andra…

Det finns fler positiva händelser, men av någon anledning är det ibland det negativa som hamnar i fokus och det är det jag är trött på. Allt det där negativa, det som stjäl energi och får en att må dåligt.

Jag gör mitt bästa för att komma i form igen och som ni ser på bilden så köpte jag en bukett blommor med mig hem. Just nu softar jag med ett glas av den vinröda drycken. Min kära make har anlänt från Cambridge, snart ska jag laga till en delikat middag och helgen ska jag ägna åt att planera kommande veckas årsmöte, kommande arbetsvecka  och framförallt åt att komma i balans.

Önskar er alla en underbar helg <3

Christina Karlsson

 

12 svar på ”Äntligen helg!

 1. Ibland blir det mycket och då blir det tungt. Negativa känslor tar gärna över vilket är synnerligen mänskligt. Tyvärr får man kanske säga. Hoppas att att formen återkommer!

  Kram

 2. Det är alltid tråkigt när man kommer till den gräns att bägaren rinner över.
  Bra dock att du kan se det som är positivt med även om vågen kanske inte väger jämt.
  Jag tycker att du gjorde alldeles rätt som köpte en bukett blommor till dig själv, det är du absolut värd.

  Hoppas helgen blir avkopplande och att du får fylla på ”må-gott”-kontot.

  Varm Kram

 3. Jag önskar att helgen kommer att skapa en slags balans mellan positiva och negativa saker. Åtminstone distans och möjlighet att bearbeta det mörka, helst under små stunder. För mest vill jag att du ska få en trevlig stund hos din son och samla på dig positiv energi. Hoppas väglaget var bättre än det är här.
  Stort GRATTIS till det nya priset. Något att se fram emot.
  Kram Bosse

 4. Skönt med helg, men tyvärr försvinner den ibland alltför fort. Jätteroligt att galleri Kvis får detta stipendium. Stort grattis! Men trist att det negativa ska väga över Blir lätt så när det negativa drar och tar energi. Det låter trevligt med ett besök hos sonen och likaså att besöket hos dottern gav energi.
  Hoppas du kan göra något åt det negativa för det är trist att känna sig missmodig.

  Hopppas att du samlat krafter i helgen.
  Stor kram och många tankar.

  • Tack för din omtanke <3
   Nu har det hunnit bli fredag igen, och snart tid för återhämtning.

   Kramar

 5. Tusen tack för besöket hos mig och de fina orden. De värmde min frusna själ. Grattis till stipendiumet!!! Såna positiva händelser behövs verkligen när det känns tungt. Inte alltid så lätt hitta balansen i tillvaron och av någon konstig anledning vill det negativa ta över och stjäla energi. Har känt lite vårvibbar idag trots snön som envist biter sig kvar men jag ser en efterlängtad ljusning. Det går åt rätt håll och att köpa sig en bukett tulpaner är precis vad man behöver.

  Vilken fin blogg du har så hit återkommer jag snart igen. Hoppas helgen blev fin och att du fått fylla på med positiv energi. Stor kram 🙂

  • Tack för din omtanke. Ja, visst är det ljuvligt när man hör vårfåglarna kvittra. Snart är våren här, den tar bara lite tid på sig.

   Kramar

 6. Ett stort grattis till stipendiet! Fantastiskt roligt!
  Ja, Christina – ibland är det tungt och det negativa vi upplever kan ha förmågan att etsa sig fast inom en. Hoppas i alla fall att du under helgen har samlat lite kraft, fått vila och kanske lite distans till det som känns jobbigt!
  Kram kram Gunilla

  • Tack för din omtanke <3
   Tiden springer och nu är det snart helg och tid för återhämtning igen.

   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *