En glad, kreativ och fin påskhelg åt oss alla!

Konstnären till den sagolika målningen på bilden i detta inlägg heter Maria Yrsa Rönneus. Jag fastnade för målningen direkt och kunde inte låta bli att göra ett konstinköp. Nästa söndag är sista dagen för utställningen och då ska detta inspirerande och fina alster få följa med hem till mig.

Årets konstrunda har öppnat portarna. Jag ställer inte själv ut något i år, därför har jag förmånen att ha tid för att besöka utställningar men fokus ligger framförallt på tid för återhämtning och tid för att fira påsk.

Dagens plan är att duka fram finporslinet och ställa till med en hejdundrande delikat, traditionell och färgglad påskbuffé. Familjemys <3

Njut av dagarna som går och ha en alldeles underbar påskhelg <3

Christina Karlsson

8 svar på ”En glad, kreativ och fin påskhelg åt oss alla!

 1. Skulpturparken ser mysig ut , ovanliga skulpturer vilket kan vara kul.
  Sen gillar jag ditt sätt att dekorera med en blomma i kaffet ,-)
  JA ,-))) Så känner jag mig gladare, du har en förmåga att skiva om livet som en poesi vilket det sannerligen är ,-)
  Härlig målning, kul att den kommer att hamna hos dig.
  Låter som om ni verkligen njuter av att fira Påsk -)
  Så fortsätt njut.
  KRAM Primrose ,-) och hoppas det går jättefint med din återhämtning! ,-)

  • Vad glad jag blir för dina fina ord om mina bilder och mitt skrivande <3 Tack!

   Stor kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *