En dag i Wanås skulpturpark

Gårdagen var iskall och alldeles underbar. Alla vi som trodde att våren var på väg blev smått överraskade när vi vaknade igår och insåg att vintern tagit över. Snön låg inte bara vit på taken. Snön yrde omkring.

På agendan stod en inplanerad utflykt, tillsammans med min svägerska och våra döttrar. Vi strålade ihop i Lund för att äta lunch och därefter packade vi in oss i min svarta plåthäst för att köra snett igenom den skånska slätten med riktning mot nordost. Vi landade i Wanås skulpturpark. Snön lyste vit på marken, solen sken och vädret var bitande kallt, men vad gör man inte för konsten.

En fin dag i goda vänners lag, med konsten som ledstjärna.

Må väl!

Christina Karlsson

8 svar på ”En dag i Wanås skulpturpark

  1. Jättetrevligt att få komma med hit på en tur. Helt nytt för mig, men jag har läst om Wanås skulpturpark, men inte varit där.
    Vilken fin dag ni fick och tackk för att du generöst delar med dig.
    Kram och jag önskar dig en trevlig påsk-

    • Vintern var ju fin, men jag tror nog att jag rekommenderar sommaren om man ska planera in ett besök. Då finns det caféer och inomhuskonsthall som är öppen.
      Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *