Snöänglar!

Solen skiner och snön håller på att smälta. Tidigare idag skyndade jag mig ut för att hinna göra några snöänglar till innan all snön är borta. Årets andra snöängel dekorerade jag med en bukett nejlikor, bara för att jag aldrig tidigare sett en snöängel med blommor. Jag tyckte att det blev vackert och nu har jag fler funderingar kring snöänglar, blommor och estetik.

De flesta hoppas på att solen ska skina, snön smälta bort och våren ska anlända. Jag vill gärna ha vinter en eller två veckor till. Idag har det inte snöat och då fungerar det inte att fotografera snöflingor. Nu hoppas jag på att morgondagen ska erbjuda stora fina snöflingor.

Årets tredje snöängel fick en lite mer klassisk stil.

Vad tycker du om snöänglar? Brukar du göra snöänglar på vintern?

Må väl och njut av dagen som passerar <3

Christina Karlsson

14 svar på ”Snöänglar!

 1. Som liten gjorde jag det alltid men faktiskt även en gång förra året. Det ingick i en utmaning i en blogg så jag tvekade inte!

  Kram och god lördagskväll!

  • Om några år när ditt kommande barnbarn vuxit till sig blir det kanske snöänglar igen 😉

   Ha en fin dag!
   Kram Christina

 2. Hahaha … ”Brukar du göra snöänglar på vintern?”
  Först och främst måste man ha tillräckligt med snö, och det är inte ofta det inträffar numera. Inte ens i år när så många verkligen fått snö har vi haft tillräckligt här.

  Men OM jag hade haft snö varje år så är tänkbart att jag gjort det. Numera kanske det hade krävts lite mer för att ta steget, som att ha ett barnbarn vid handen, eller liknande.
  Eller så hade det varit för att som du skapa vacker konst, för dem där bilderna är verkligen ljuvliga <3
  Men … historiskt har jag gjort MÅNGA snöänglar i mitt liv … även om det var länge sedan 😉
  Kram

  • 🙂 Här gäller det att passa på när det är snö. Nu håller snön på att smälta undan… Snöänglar gör jag bara när andan faller in och så förstås när det är tillräckligt med snö 🙂

   Ha det fint!
   Kram

 3. Jag älskar snöänglar. <3 Okej! Det var jag som var galningen som fick bloggvänner att göra snöänglar vintern 2016. Då visade jag givetvis upp en egen variant.
  Jag tror inte du fick någon snö idag. Men kanske samma sol som vi hade när vi gick en runda vid småbåtshamnen. Tror det blir som du vill ha det. Minst en vecka till med vinterlandskap och snö.
  Najs med nejlikorna i den orörda snön. Romantiskt.
  Kram Bosse
  Ps. Nu är din tavla på plats i vårt bibliotek. <3

  • Det där minns jag, när det dök upp snöänglar i massor av bloggar 🙂 Härligt!
   Snöänglar är som landart, fantastiskt vackert och personliga.
   Tyvärr håller snön på att smälta undan just nu…

   Ha en fin dag!
   Kram

 4. Härlig snöängel med bukett den var ju bara för vacker! ,-)
  Vackert blomhjärta så vackert du skapar i snön ,-)
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

 5. Väldigt vakcra och personliga snöänglar. Och tanken på att ha blommor med i dem var helt ny öfr mig. Men visst blev det en helt annan dimension.
  Sist jag gjorde sönänglar var nog öfrra året i en utmaning som bloggvännen Bosse L hade. Då var det på balkongen här hemma. Mne jag vet att som barn blev det många.
  I Stockholm är snön kvar och det är minusgrader. Men jag vill ha vår. Å andra isdan är snön vacker och särskilt om det är blå himmel och ändå lite takdropp- Min hy karar inte numer kyla och vind så minusgraderna begränsar mig. Det kunde ju varit värre…
  Önskar dig en bra start på veckan.
  Kram!

  • Våren finns där. Den tar bara lite tid på sig, men snart är den här – det är jag övertygad om.
   Kul med snöängel på balkongen.

   Ha en fin dag! Kramar Christina

 6. Jag försöker göra snöänglar när det finns någon snö. Tycker som du att den kan få vara kvar ett tag till nu när den äntligen har kommit. För mig är mörkret det värsta med vintern och nu har det ju börjat bli ljusare så då är det genast så mycket lättare med det mesta.
  Kram

  • Mörkret…ja nog kan det vara påfrestande. Men som du skriver, nu har det äntligen börjat bli ljusare och snart är det vår igen. Och påsk 🙂 Såg häromdagen att de börjat påskpynta i affären 🙂

   Ha det fint! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *