En artikel i Sydsvenskan

Känns fint att min diktsamling uppmärksammas av Sydsvenskan med en välskriven artikel av Mats Amnell (181121). Idag är dagen för bokdebuten här. Jag har tagit mig ledig från jobbet för att helhjärtat kunna ägna mig åt min release. I skrivande stund har jag massor av detaljer kvar att fixa. Ärligt talat så vet jag inte hur jag ska hinna med allt men release blir det ju ändå oavsett om jag är klar med allt eller inte.

Nu ska jag njuta av några koppar starkt kaffe och sen blir det en sväng till galleriet för att ställa iordning min installation och fixa till lite mingelfika. I skrivande stund har jag fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig. Det kan vara så att det blir samma outfit som på bilden i tidningen ovan, eller en klänning med enhörningar. Vi får se…

På återseende <3

Christina Karlsson

6 svar på ”En artikel i Sydsvenskan

  1. Lycka till nu och grattis till att du fick en fin artikel i Sydsvenskan! Den där outfiten du har på bilden påminner om uniformen som en kvinna som jobbade på reklambyrå i New York hade. Fast hon hade långbyxor. Jag tänkte att du kanske hade startat med uniform? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *