Se konst där du är!

Tänk positivt, tänk positivt och tänk ännu mera positivt. Jag är positiv av naturen och har oftast en förmåga att se ljuspunkter i det mesta, men idag har det inte varit någon bra dag alls. Jag verkligen fått peppa mig själv att tänka positivt vid upprepade tillfällen.

Allt kan man ju inte orda om i en blogg, men jag kan orda om att bägaren är nära att rinna över och jag kan censurera genom att skriva XXXXXX.

Jag kan sansa mig, ta ett djupt andetag och fokusera på att ”Se konst där jag är.” När jag gör det, då känns det lite bättre… och lite är bra mycket bättre än inget alls. En liten ljusglimt blir lätt större om man väljer att ha sitt fokus enbart på den där lilla ljusglimten.

Må väl  <3

Christina Karlsson

 

6 svar på ”Se konst där du är!

  1. Visst är det bra om man kan fokusera på ljusglimtarna. Det måste vara det bästa sättet att tackla svårigheter. Men man måste få bli arg ibland. Hoppas att det ordnar upp sig.

  2. Att hamna i att känna sig lessen, arg, eller vad det månde vara är en del av det hela brukar jag tänka och det viktiga är väl att det inte får bli långvarigt. Positiv är en likväl om det dyker upp det motsatta, en behöver få ta ställning till det som vill rinna över och få det på plats, det är kanske det du gjort <3
    Boken kom igår, den är verkligen vacker och det känns så fint å ha den. Idén med den tomma sidan mellan är underbar, för jag läser dikterna lugnt. Se konst där du är en god hjälp i det jobbiga och alldeles underbar i det som flyter och glider. Den ljusa glimten. Liten eller stor. Tack för hälsningen i boken!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *