”Here I Go Again”

Lekfullhet i Nötesjö; Jag kunde helt enkelt inte låta bli att knäppa av en selfie framför hornen i loungen.

Det är snart påsk och egentligen hade jag planerat för en lugn påskhelg med tid för familjen och tid för att själv åka runt på konstrunda, men så kom det ett mejl som väckte min nyfikenhet. Mejlet innehöll en fråga om ett samarbete mellan Galleri KVIS och Nötesjö Hotell och konferens, så jag bjöd med mig styrelsen och åkte dit på besök. Nötesjö ligger vackert beläget ute i den skånska myllan alldeles intill Sturups flygplats. Naturen är makalöst vacker och hotellet verkar trivsamt. Nu vill de delta i påskens konstrunda genom att anordna en konstutställning och bjuda in några konstnärer som minglar med gästerna. Och jag får marknadsföra min diktbok. Ja, vad säger man?

Jag tillhör den kategori av människor som gärna prövar något nytt, ser möjligheter och värnar om att berika världen med konst. Nu kan jag knappt bärga mig. Jag ser fram emot att tillbringa delar av påsken på Nötesjö, mingla med besökare, marknadsföra mina böcker, och kanske rentav bjuda dit familjen på påskmiddag. Känns hedrande att få förgylla Nötesjö med såväl fotoart som diktböcker, á la Christina Karlsson Creations, samtidigt som vi öppnar upp för ett samarbete mellan Galleri KVIS och Nötesjö.

Idag är det lördag och på dagens agenda står följande; först ett besök hos frisören, därefter en vernissage på Galleri KVIS, sedan bär det av till nästa vernissage som äger rum i Landskrona, planering av samarbetet med Nötejö, plus lite annat smått och gott.

Må väl och ha en fin helg <3
Christina Karlsson

14 svar på ””Here I Go Again”

 1. Ja, vad säger man? Ja, så klart 😀 Även om påsken får ett annat upplägg så kommer det säkert att bli hur bra som helst 😀

  Kram och god lördag!

  • Ja, jag fick bra vibrationer så det känns som att det kan bli en givande påskhelg!

   Kram och fin helg!

 2. Klart att du ska åka till Nötesjö och fira påsk och delta i utställning där! Toppenkul och familjen kan kanske vara med på ett hörn. Roligt som sagt med nya möten och samarbeten. Toppenkul!
  Helgkram Gunilla

  • Ja, det ska bli spännande. Kanske leder det i sin tur till fler nya möten…

   Kram och fin helg!

 3. Vad roligt! Gläds med dig! Viken chans! Och perfekt att tillbringa påsken här. Ser givetvis fram emot en eller allra helst flera rapporter.
  Kram!

 4. Så härligt foto!!! Underbart.
  Dig med horn, väldigt bra!
  Härligt att du får marknadsföra din jättefina Diktbok, lycka till med det ,-)
  Nötesjö vilket namn ,-) gillar det!
  En påsk där med familjen låter som en fin idè, påsken kommer så sent i år, lite ovanligt, eller så är det jag som glömmer att den kan komma så sent ,-))
  Ha det jättefint
  KRAM Primrose ,-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *