Dagens outfit

Cry Baby. LadyBitch-design.

Jag klär mig oftast i någon form av klänning eller skjorta med eller utan polotröja under. Vid de tillfällen jag väljer att klä mig i T-shirt beror det på att jag attraheras så starkt av själva motivet på T-shirten, att jag trotsar min ordinarie klädkod.

Cocky Cool Kid. LadyBitch design.

Min garderob har nyligen utökats med två unika T-shirts från LadyBitch, där varje tröja handtrycks separat med screentryck. Designern heter Lydia Larsson och tröjorna ingår i hennes UF-projekt (Ungt företagande). På hennes hemsida kan man läsa att namnet LadyBitch används som ett kaxigt och positivt begrepp, med fokus på feminism och ett starkare självförtroende. Kika gärna in på hennes hemsida om ni vill veta mer om tröjorna och hur det fungerar med screentryck.

Jag gillar motiven på hennes tröjor och hoppas på att få se mer av hennes design framöver.

Cocky Cool Kid. LadyBitch-design.

En sak vi människor har gemensamt är att vi dagligen stiger upp, och klär oss för dagens händelser. Våra kläder fyller en funktion genom att värma oss när det är kallt, svalka oss när solen är stark, skydda oss mot regnet och framförallt genom att ge oss en stil, kommunicera vem vi vill vara och vem vi är. Kläder och design är något jag alltid haft en stark passion för, och just nu rustar jag mig för att stärka mitt självförtroende, bli lite kaxigare och våga ta för mig genom att klä mig i en design av LadyBitch <3

Hur brukar du klä dig?

Christina Karlsson

10 svar på ”Dagens outfit

  1. Jag har oftast byxor och en blus vilket jag trivs i. Även klänningar fungerar för min del. T-shirts har jag inte speciellt många inser jag nu…

    Kram och ha en härlig lördag!

  2. Roligt att ha t-shorts som inte finns överallt. För mig blir det nästan alltid jeans och en topp av något slag. Klänning när jag ska vara fin eller på sommaren när det är varmt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *