Like a Prayer for The Future

Såg du på Eurovision Song Contest i lördags? Jag hade tv:n på i bakgrunden medans jag satt och tecknade fram en ängel, och skapade fotokollage i väntan på att få se framförandet av Queen of Pop. Att Madonna skulle uppträda i Eurovision var inget jag hade väntat mig, men å andra sidan så brukar hon överraska med det oväntade. Madonna är väl värd att vänta på, och hon stal showen genom att överglänsa alla. Vilken show och härlig kombination av låtar med Like a Prayer och Future, låter som en bön till framtiden. ”Not everyone is coming to the future/ not everyone is learning from the past”. Jag tolkar hennes nya låt Future som en uppmaning till oss människor om att lära av historien. Vill vi komma till framtiden måste vi lära av historien.

Kollade du in Eurovision? Vilket framförande upplevde du som kvällens höjdpunkt?

Christina Karlsson

10 svar på ”Like a Prayer for The Future

 1. Jag ser varken Melodifestivalen eller Eurovison.
  Det faller mig inte i smaken, har bara blivit långtråkigt och träligt så jag skippar det. *L*

  Ha en fin början på denna vecka!

  • Jag brukar också skippa det, men när Madonna är med måste jag ju bara kolla in vad hon hittar på. Jag gillar henne skarpt!

   Kram och fin måndag!

 2. Jag slötittade också. Personligen tycker jag att programmet är lite väl långt och att det kunde komprimerats. Madonna imponerade inte så på mig men visst var det ett bra inslag.

  Kram

  • Programmet är alldeles för långt, det håller jag med om.
   Förstår dock inte hur du kunde låta bli att imponeras av The Queen of Pop 😉

   Kram och fin måndag!

 3. Madonna har jag tyckt varit riktigt bra. Men icke denna kväll. Jag tyckte tyvärr inte hon bidrog med annat än sitt namn. Vi var många som såg framträdandet i Köpenhamn och många var besvikna. En del väldigt besvikna. Och någon som tyckte att framförandet ok. Personligen tycker jag att hennes gage kunde lagts på ”Läkare utan gränser” eller annat som bidrar till något viktigt.
  Såg all bidragen, men tyckte även att många av den var ”sömninga”. Men Sveriges bidrag gillade jag. Jodå, en del till.
  Somnade före omröstningen

  • Man kan ju inte gilla allt 🙂 Enligt de uppgifter jag fått höra så tog hon inget betalt för sitt framförande, de summor man hört florera ska vara vad själva showen kostar… men detta är inget jag lagt krut på att undersöka.
   Jag såg också alla bidragen, men fastnade inte för något annat än just Madonna 🙂
   Kram och fin måndag

 4. Nej ingen Melodifestival för mig! Vi var inte hemma över helgen och även om jag hade varit det, så tror jag inte att jag hade orkat se allt. Jag har dålig koll på de andra bidragen, men det svenska bidraget gillade jag.
  När det gäller Madonna så är det många av hennes låtar som jag gillar, men jag är inte så förtjust i att se henne. För mig är hon lite för mycket.
  Däremot tycker jag om ditt fotokollage! 🙂
  Kram Gunilla

  • Tack! Fint att du gillar mitt fotokollage, just nu är jag inne i en änglaperiod, tänker på änglar och målar änglar….
   Kram och fortsatt fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *