Nystajlat vardagsrum

Det här med att flytta…

Vi har ägnat helgen åt att städa. Fastighetsmäklaren har varit här och idag hade vi en stajlist på besök. Det kändes riktigt lyxigt med en person som kom hit bara för att lägga ner tid och omsorg på att stajla några av våra rum inför fotografering. När vi flyttade hit för 19 år sedan var det inte tal om sådant som flygfoto och att få hemmet stajlat av stajlist.Om jag tänker efter så tror jag inte ens att husannonserna låg ute på nätet. Internet fanns, men mycket mer än så var det inte.

Nu när stajling av kök, vardagsrum och altan är klar känner jag mig hur nöjd som helst. Inser själv att mina rosentapeter kan vara en utmaning, men jag tycker att hon gjorde ett bra jobb med sitt arrangemang. Det var dessutom spännande att få se hur stajlisten arbetade genom att skanna av miljön och därefter gå på upptäcktsfärd i våra skåp, flytta runt, arrangera, ta bort och lägga till. Färre med tavlor på väggen och fler artefakter på borden. Bordsarrangemanget med böcker, blommor och ljus är absolut kompatibel med min stil.

Nu är jag nyfiken. Med eller utan tavla ovanför soffan, vad tycker ni?

Tack alla ni som kikar in här och läser. Ta väl hand om er, må gott och njut av dagarna som passerar!

Christina Karlsson

12 svar på ”Nystajlat vardagsrum

 1. Ja nu ska det fixas riktigt…så var det när vi sålde sommarstugan också, fast då var det fotografen som stajlade . Hur fint som helst blev det,-) Spännande med flytten!
  Den så fina tavlan på dig och din man som du målat, tycker jag absolut ska vara kvar! ,-)
  Ta väl hand om dig du också! KRAM Primrose ,-)

  • Tavlan åkte ner, men det är helt okej. Det blir ju en hel del färger…
   Fint att du gillar den. Jag tycker också om den…

   Ta väl hand om dig!
   Kramar

 2. Jag tycker att tavlan är väldigt fin och personlig precis som ett hem ska vara men spontant säger jag nej. Jag tycker att rummet och tapeten får ett lugnare intryck utan den vilket kan vara en fördel när man går i säljtankar.

  Lycka till med försäljningen när det blir så dags!

  Kram

 3. Kul med en stajlist som kommer med lite nya infallsvinklar. Vad gäller tavlan tycker jag som Znogge . Den är jättefin i sig men på den blommiga väggen blir i mitt tycke en aning rörig och man ser inte själva tavlan.
  Lycka till nu med allt.
  Kram

  • Tack. Ja, stajlisten var jätteduktig så hon får gärna komma hit fler gånger 🙂

   Kram och fin långhelg!

  • Det är mäklarbyrån som har den tjänsten, stajling inför fotografering. Vi fick lite stajling av kök, vardagsrum och altan. Att flytta blir som ett litet äventyr med all den här uppmärksamheten. Himla trevligt.
   Vad gäller tapeten så är den en av mina favoriter. Vi har den som fondvägg och jag tapetserade om när maken var bortrest. Ett litet tips 😉

 4. Tavlan är underbar, likaså tapeten. Men ur försäljningssynpunkt ska det ju vara ganska så neutralt. Golvlampan harmonierar väldigt fint med tavlans uttryck tycker jag. Men arrangemanget på bordet som är fint i sig, harmonierar inte så bra med tavlan. Så därför åker tavlan ned! 🙂
  Åh, stylist – drömyrke!
  Så spännande med flytt!
  Kram Gunilla

  • Ja, det är nog ett inspirerande yrke. Åtminstone så länge som kunderna är medgörliga och gillar det som stajlas. Jag blev som sagt helnöjd, tycker att det känns lite lyxigt att få både stajling och fotografering som ingår i mäklarens försäljningspaket.

   Må gott och ha en fin långhelg.
   Kram

 5. Jaha … ni ska sälja?
  Antagligen har du skrivit om planerna och vart ni är på väg, men jag är dålig på att hänga med.

  En väldigt vacker tapet och en underbar tavla, men tillsammans blir det nog lite för mycket. Finns det ingen lugnare vägg att hänga tavlan på?

  Lycka till 😀
  Kram

  • Haha, jag har lätt att bli lite väl mycket ibland 🙂
   Älskar min rosentapet!

   Ja, flytten blir spännande. Fler inlägg om den kommer 🙂

   Kram och fortsatt fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *