Adventshelg

Uppfriskande skogspromend! Härlig adventshelg tillsammans med nära och kära. Lördagsfrukost- och middagsmingel tillsammans med några familjemedlemmar som varit på besök.

En annan liten grej jag pysslat med är Galleri KVIS första digitala adventskalender – temat är änglar och i skrivande stund har jag nyligen uppdaterat galleriets första lucköppning. Vill ni kolla in adventskalendern så finns den här

Idag är det den första advent. Ljuständning och adventsfrukost nalkas.

Tänd ett ljus!

Christina Karlsson

8 svar på ”Adventshelg

 1. Samlar i hop dina senaste inlägg och lämnar en hälsning i en och samma kommentar här; härliga bilder från ditt hem, som om jag tittat in när jag hade vägen förbi. Spännande med digitala kalandern. På frågan om när jag börjar julpynta så är det till första advent. Då plockar jag fram elljusstaken och den där manuella, julsaker som jag fått av barnbarn. Jag städer också då. Julgran finns inte. Min första jul här i hemmet i Karlstad. Känns härligt trots virus 🙂
  Må så gott med en fin adventsöndag!
  Kram

  • Tända ljus är mys på hög nivå.
   Hoppas att du får en fin stund tillsammans med KVIS-änglarna. Fler är på ingång, en varje dag och helt olika är de också.

   Må gott! Kram Christina

 2. Tack för länken till galleriets adventskalender. Har varit på besök och kommer gärna tillbaka. Så bra att vi alla, oavsett var vi bor eller vistas kan se de fina änglarna.
  Låter som ni hade en fin adventshelg och att njuta av en här vackra vyn från ert fina vardagsrum. Önskar dig nu en bra vecka.

  • Tack för ditt besök, både här och där. Blir så glad för dina fina kommentarer. Önskar dig en fortsatt fin vecka!

   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *