Gott Nytt 2021!

Året som gått har varit ett av de märkligaste åren i vår historia och det känns bara bra att det är över.

Jag firade nyår i en helt underbar klänning som jag köpte för ca ett år sedan, före det att pandemin kommit till Sverige, och då var planen att den skulle användas till min inbokade 50-årsfest. Strax därefter kom pandemin hit och sen har den ena festligheten efter den andra kancellerats. Nu har jag konstaterat att min temafest inte lär bli av och att det är dags att börja använda klänningen innan den blir för liten. Ärligt talat så hade jag vissa svårigheter att knäppa klänningen så det här året har inte varit skonsamt för figuren. Nyårsafton kändes som ett bra tillfälle för att inviga klänningen.

Vi firade in det nya året tillsammans med goda vänner, ett par vi känt sedan tonåren. I år var det vi som höll i firandet. Vi fyra hade en helt underbar kväll, mycket att prata om, god mat, musik och den traditionella nyårsskålen i skenet av fyrverkerierna utomhus klockan tolv.

Nytt år och nya möjligheter. Nu blickar vi framåt och styr stegen mot nya äventyr.

Välkommen 2021!

Christina Karlsson

20 svar på ”Gott Nytt 2021!

 1. Oj, så fin du var på nyårsafton. Undrar om du inte visat upp den där klänningen förut, eller minns jag helt fel? Jag känner igen det du berättar om din inställda 50-årsfest. Väldigt tjusig är den, ihop med hela fina du <3

  Vilken skillnad mot här hemma hos oss på nyårsafton … hahaha. Här satt gubben och jag i köket, iklädda mysbyxor 😀 . Åt gott gjorde vi däremot, och byggde på den där figuren som inte är så rolig just nu.

  Önskar dig ett riktigt fint nytt år. 2021 har alla chanser att bli bättre än 2020.
  Kram <3

  • Tack! Ja, visst har jag berättat om klänningen tidigare 🙂

   Nyårsafton i mysbyxor fungerar ju också, det var säkert bekvämt och gav plats för all den goda maten …

   Gott nytt 2021!
   Kramar

 2. God fortsättning på det nya året. Och jag förstår att det blev en trevlig nyårsafton. Vad roligt att du valde din ”nya” fina klänning . Den har ju varit på gång tidigare. TRor klänningen tyckte om att bli buren av dig och du är så vacker i den.
  Önskar dig nu fortsatt sköna dagar.
  Kram

 3. Cool outfit! Nör jag fyllde 40 hade vi 20 tals fest med många charlstontjejer, gangsters och en badpojke. Det är så kul med temafester.Jag hoppas att när jag fyller 50 i December att man kan ha fest igen…då funderar jag på 70 tals disco.
  Kram Kajsa

  • Åh, vad mysigt det låter! Jag älskar temafester.
   70-tals disco låter kul 🙂 Håller tummarna för att din fest ska gå att genomföra.
   Kram Christina

 4. Underbar klänning och så vackert den klär dig. Så roligt att få klä upp sig. Det är viktigt tycker jag att inte förfalla in i att inte klä upp sig. Här har det inte handlats så mycket kläder detta året och inte många har behövts inhandlats. Att träffa ungdomsvänner är lycka och det brukar bli många gemensamma minnen som dyker upp.

  • Tack. Jag tycker att klä mig i min egen stil som kan variera beroende på hur jag mår men klär mig oftast med omsorg och att klä upp mig är något jag gillar 🙂

 5. Jätte snygg i din fina klänning! Här har det inte heller inhandlats så mycket kläder under 2020. . . bara träningskläder!
  Ha fina dagar och nu ser vi bara framåt till ljusare tider!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *