Våren är här…

Ibland får tystnaden tala sitt eget språk. Den må vara kryptisk men nu är jag här. Jag tar den ena promenaden efter den andra bara för att få se hur hela skogen fylls och liv. Vitsipporna står i blom. Skogsviolerna och gulsipporna likaså. Årets första fjärilar har gjort sin visuella entré, nästan ljudlöst flygandes med sköra vingar. Vitvingen – överlevaren från i fjol.

Hela skogen fylls av musik, toner av grönska och poesi.

Njut av våren som passerar!

Christina Karlsson

14 svar på ”Våren är här…

 1. Underbara bilder ,-) Nu är det så vackert så det gör ont! Bokskogen var min pappas favoritskog. Har bara sett bilder på den skira grönskan, vi var aldrig nere till Skåne under den årstiden, vilket var synd, nu hade ju min man och jag kunnat åkt förstås. Få se nästa år ,-)
  Och en fjäril har du med ,-)
  En fin vecka hoppas jag att du får! KRAM Primrose ,-)

  • Å, hoppas att du får se hur vackert det är här nere i södern när allt spricker ut i blom.
   Allt gott!
   Kram

 2. Jag har saknat dig men visst är det också så att tystnaden talar sitt eget språk-
  Tack för denna sköna promenad och vackra vårbilder. Och visst njuter vi av våren.
  Önskar dig en bra vårvecka.
  Varm kram

  • Tack, känns ändå fint att bli saknad…. allt skriver jag ju inte om i bloggen men nu är jag på väg tillbaka… Naturen ger alltid massor av ny energi 🙂

   Allt gott! Kramar

 3. Såååå vackert ni har det nu i Skåne, med alla bokträden. Jag vill vara där. Vitsippsbackarna – där man inte vet vart man ska sätta fötterna. Nu gäller det att inte blunda för länge för då har en av de vackraste månaderna passerat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *