Himlens fånge

121227

Himlens fånge är sådär fängslande att man avskärmar sig från verkligheten och  sjunker in i den gripande spänningen som bokens värld inbjuder till. Den är en riktig bladvändare med sina korta kapitel som gör att man tänker bara ett kapitel till, bara ett till. Det är ju så spännande att man vill veta hur det går och plötsligt har man läst ut en hel bok inom loppet av ett dygn…

Denna lässtund var precis vad jag behövde, hösten har varit galet intensiv, fylld av en del motgångar i uppförsbacke och några har jag faktiskt vänt till framgångar. Jag längtar efter att få dela med mig av ett projekt som betyder mycket för mig (ett projekt som fått en hel del av min tid och omsorg) men som fortfarande är till viss del hemligt…. Dagarna efter julafton har jag mest varit trött, återhämtat mig, ”tomtat” omkring och gottat mig. Njutit av att läsa, umgås med familjen och bara varit här och nu… och lyckats avhålla mig från att arbeta med skolans inlämningsuppgifter, leta referenslitteratur och bara kollat skolmailen en gång…

Glöm inte att – Simma lugnt i blåsväder, framförallt när du befinner dig i Fablernas värld…

Ett svar på ”Himlens fånge

  1. Sådana böcker älskar jag! Det var länge sedan jag blev sådär uppslukad av en bok tyvärr. Nu finns det ju inte mycket tid över till att läsa.. Men jag ska nog introducera böcker under mellandagarna för Alma, så kan vi läsa tillsammans. 🙂 Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *