Äntligen skönlitteratur på schemat!

130121

Åh, vad fint att vara tillbaka i Lund igen! Idag hölls kursintro och inledningsvis ingår att läsa skönlitteratur som ska analyseras utifrån ett genus och identitetsperspektiv. Känns så lyxigt att få ägna sig åt litteraturstudier och att träffa likasinnade, människor som gillar att läsa och diskutera karaktärer, blogga, fotografera och allehanda ting som sätter piff på tillvaron. Dagen innehöll ett kärt återseende av solstrålen Caroline, med de fina lockarna…. Vi läser kursen samtidigt 🙂 och Instagrambilden på Caroline tog jag på vägen till biblioteket, för att låna några av de böcker som syns på den mellersta bilden. Och Caroline passade på att fotografera mig, så bilden av mig i lila mössa och kappa har jag ”lånat” från hennes blogg…

130121_1

130121_3

5 svar på ”Äntligen skönlitteratur på schemat!

  • Hej, Jag fick tag i de skönlitterära men de andra har jag inte fått tag i ännu. Skulle åkt in till Orkanen idag och ev bokhandeln för att få tag i dem, men dagen blev inte riktigt som planerat….. det blir alltså ett projekt för morgondagen. Kram

    • Ja, om det blir Orkanen imorgon så sms:ar jag dig så vi kan ses 🙂 Är dock fortfarande inte helt säker på att det blir just imorgon som jag åker in dit.
     Ha det fint! Och lycka till med pluggandet 🙂 Kram

 1. Ohh vad roligt att du skrev till mig och du är jättefin i din lila outfit, läckert med färg

  så charmig fin blogg du har, roligt att du och Carro känner varandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *