Patterns of Failure

130110_1Här har vi den igen, skulpturen med skärvorna. Materialet är glasfiberarmerad lackerad polyester och inte målad aluminuim som jag skrev häromdagen (har funnit lite olika uppgifter om materialet). Visst är den speciell? Och lite märklig. Men så här ser dt ut i entréhallen på min skola. Klicka på bilderna om du vill se dem i större format.

130110_2

130110_3

2 svar på ”Patterns of Failure

  1. Hm, jag förstår mig ju inte på det här med modern konst…jag vill att man ska kunna se vad saker och ting föreställer om du förstår vad jag menar, men jag kan ändock tycka att andra lite mer abstrakta konstverk ändå kan vara fina, kul eller något annat positivt som tilltalar en. Så jag kan väl tycka att denna skulptur kunde fått ett gladare och kuligare namn, för på något sätt blir man glad när man ser den…:)
    Kram!

    • Hej, vet inte om du läst det där jag skrev i tidigare inlägg om hur jag funderat och klurat över skulpturens namn…och kommit fram till att det är just de skärvor som våra misslyckanden består av som påverkar oss att söka nya svar. Skulpturen består av en del ”galghumor” och filosofi samtidigt som den är färgglad och på gränsen till glättig och kitschig i sin uppenbarelse. Kul att du gillar den! Jag har själv varit inne på att den borde få ett positivare namn tills min egen förklaring uppenbarade sig 🙂
      Kram och Tack fina du för att du kommenterar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *