till Hårateljén

130228_1

Idag blev det där välbehövliga frisörbesöket äntligen av! Jag tänker att det kan vara roligt att njuta av långt hår ett tag till, långt hår och fina frisyrer, så det var bara några få centrimetrar som klipptes av.

Besökte en ny salong Hår-ateljén i Svedala och blev verkligen nöjd, frisören överaskade mig med att göra en vattenfallsfläta eftersom jag sa att jag brukar ha håret i en fläta…Himla fint! Jag blev så nöjd! Kommer absolut att besöka denna salongen/frisören fler gånger.

 

 

3 svar på ”till Hårateljén

  1. Vad lustigt…jag bär också sedan en tid tillbaka mitt hår i en fläta 🙂 Dock inget så avancerat och väldigt vackert som du har på bilden. Jag flätar mitt i förhoppning att det ska hålla sig där bak, men flätan envisas med att lägga sig över höger axel. Kanske har med min hållning att göra.
    Kram, snygging 🙂

    • Ja, verkligen 🙂 kan inte minnas när någon flätade håret på mig senast, så det var mysigt 🙂
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *