en bild av bilden

130301

Idag finns fotografiet av Bernt Franckie Grunewald som jag for iväg och knäppte av häromkvällen i Sydsvenskan på sid C9. Såg det imorse när jag ivrigt bläddrade för att undersöka om den kommit med. Jag har sagt det förr och säger det igen, denna utställning finns all anledning att gå man ur huse för att Se. Utställningen går i teaterns, tv-studions, musikens och konstens tecken. Vernissagen är som sagt nu på lördag den 2 mars klockan 11-15, på Galleri KVIS, i Svedala.

…det är så roligt att vara engagerad i galleriverksamheten här i Svedala. Skulle gärna ägnat mig åt det på heltid och ha något slags samarbete med skolor där elever arbetar konstinriktat, man får träffa så många konstkunniga spännande människor och det är så inspirerande att hålla till på ett galleri där konsten talar från väggar och piedestaler…

http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/burlov/dockor-porslin-tavlor-foton/ länk till artikeln men tråkigt nog är min bild inte med i nätupplagan – men texten är densamma om någon vill läsa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *