Blommor och konst sprider glädje när stormen tjuter och livet är svårt…

130310_3

När det blåser kallt vill man gärna samla sin flock, vara tillsammans och peppa varann. Men En olycka kommer ju sällan ensam och just nu har olyckan knackat på dörren och satt käppar i hjulet för oss att vara tillsammans och jag försöker mota ut olyckan med vaniljehjärtan, blommor, positiva tankar och allt möjligt jag kan tänka ut.

Bloggen ger nog intrycket av att åka bergochdalbana just nu, och det beror på att det är så det är. Livet är kämpigt men också hoppfullt. Och ännu är det för mycket känslor i omlopp för att skriva om det där svåra som händer i min närhet. Det är lättare att skriva om allt det fina som händer samtidigt. Det svåra finns men jag tänker inte låta det ta över. Jag gör mitt bästa för att mota bort det svåra genom att förgylla tillvaron och bestämma att, –  Allt ska bli bra!

130310

4 svar på ”Blommor och konst sprider glädje när stormen tjuter och livet är svårt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *