ett mjukt paket med Rosendrömmar och vanilj, anlände från Kungariket

130423

Igår fann jag ett vackert paket från Queen of Kammebornia i postlådan, det var förslutet med blommig tejp och märkt med en tjusig stämpel. Det såg så omsorgsfullt inslaget ut att jag inte ville slita upp paketet med en gång, jag drack te och tittade på paketet, kände på det och sen kunde jag inte hålla mig längre. Inuti det bruna omslagspappret, fanns en paket av vitt silkespapper med blommig tejp.  Och däri låg grytlappen som Pia, Queen of Kammebornia virkat och broderat till mig. Bakgrunden är att hon för en tid sedan utlyste en tävling på sin blogg som gick ut på att man skulle föreslå ett citat till en grytlapp som hon skulle virka och jag som älskar poesi och rosor, föreslog Rosendrömmar och vanilj. Mitt förslag vann tillsammans med två andra förslag från två andra bloggare – alla goda ting är ju tre – så att vi var tre som blev utvalda var fint.

130423_2

Nu känner jag mig så pepp på att baka till de där rosendrömmarna och överaska min man med och använda den fina grytlappen när jag tar ut dem ur ugnen. Tänker dock använda grytlappen med försiktighet eftersom den betyder något speciellt för mig och jag tycker så mycket om den! Tack så mycket kära Queen of Kammebornia! Nu finns en liten påminnelse hemma hos oss – om ert fina kungarike och dina fina tankar om att man ska läsa mer poesi, gunga, fika i solen och leva sitt liv enligt sitt hjärtas röst.

130423_1

 

7 svar på ”ett mjukt paket med Rosendrömmar och vanilj, anlände från Kungariket

 1. Dina ord dansar fram! Fint att läsa hur du målar upp det där vardagliga som man så lätt glömmer bort att se tjusningen med. Ha en vacker dag i solen min kära vän! Kram

  • Tack, kära du för att du tittade in på min blogg och för den fina kommentaren 🙂
   Ha en tjusig dag i solen med musik och sång. Kram!

  • Ja, visst är den fin! Funderar på att hänga upp den på väggen så att den syns och så att man ändå kan använda den för speciella bakverk 🙂 Kram

  • Ja, visst är det fint med detaljer som blommig tejp.
   Och när det gäller Bellman så älskar jag hundar, hade en Golden i 11 år som förgyllde hela vår tillvaro.
   Bellman är ju hur söt som helst 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *