att bli överraskad med fina presenter…

130622_12

Den här lilla parfymen fick jag av mamma tillsammans med fin choklad och en receptbok med massor av recept på smarriga chokladkakor, en ampel med blommor till trädgården. – Du är ju tagit examen, sa hon. Och jag blev såklart överraskad och glad.

130622_9

 

130622_11

Det här vackra kakfaten fick jag i försenad födelsepresent av min syster och hennes familj. Hon har själv gjort det, köpt tallrikarna på loppis, borrat hål i dem och skruvat ihop dem i våningar. Hon vet att jag gillar blått porslin, att jag älskar sådana här trevåningskakfat – tänker att man kan duka så fint – de fungerar ju till så mycket annat än bara kakor. Och att få egentillverkade presenter värmer extra, eftersom det ligger en speciell omtanke i hela processen, så detta kakfatet ska jag värna om lite extra och förgylla dukningarna här hemma så att varje dag blir till en fest.

130622_10

 

 

 

2 svar på ”att bli överraskad med fina presenter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *