några vyer från midsommar…

130622_4

Min finaste, kloka, vackra dotter – en del av mitt hjärta – hon förgyllde vår midsommar med sin närvaro. Och det blev inte vilken midsommar som helst, vi fick solsken och ett fantastiskt väder och kunde sitta utomhus till mitt i natten…

130622_1

Min yngsta syster Emma och hennes yngsta lilla solstråle.

130622_7

Midsommar och lek hör ihop, barfotaspring i gräset bland fjärilar, humlor som surrar och alla dessa fina hundar…Hunden som heter Diva bor hos min mellansyster.

130622_2

(Detta foto har Emelie tagit) Alla barn tycker om min mamma, hon är den som tar sig tid att leka med de små, bära och vyssja. Hon är fenomenal på en hel del, en riktig superkvinna!

130622_5

Min mellansyster Anna och hennes andra hund ”Bubblan”, en liten tax som gillar att sitta i knä, bli buren och bli kliad på magen.

130622_3

Och midsommartårtan, den blev fantastiskt god! Den hemkokta saften fick massor av beröm, köttbullarna uppskattades och den inlagda sillen gjorde succé.

130622_6

Och min kära make i midsommarrandig skjorta och blåklint…

130622_8

Och en sådan där middagsbild – ja, ni vet ju själv hur svårt det är att försöka fånga alla middagsgäster på en bild…nästan omöjligt. En riktigt fin midsommarafton blev det i alla fall, gästerna var nöjda och vi var nöjda. Och idag ska vi dagen efter midsommarstäda och förbereda oss för 30-årskalaset som stundar i dagarna. Och jag ska fotografera ett jättefint kakfat, sniffa på en parfym och äta choklad och ringa till min käraste son och få lite uppdatering om hur hans midsommar artade sig. Kram!

 

12 svar på ”några vyer från midsommar…

 1. Tårtan ser riktigt smaskig ut. Blåklint är jag svag för liksom söta barn. Jag hade också en mamma som var suverän på småbarn. Lycka till med städandet och planeringen inför nästa fest. Kram Bosse

  • Ja, blåklint är verkligen vackert. Nästa fest är min systers 30-års fest imorgon, det ska bli så roligt!
   Kram

 2. Så många fina bilder från er midsommar och man ser drag från dig och din syster =D

  Hoppas att din midsommar helg är toppen, men det ser jag ju att den är =D
  kramar

  • Javisst finns det en del likheter mellan mig o systrarna mina 🙂

   Hoppas att ni har det fint på västkusten!
   Kramar

 3. ja det var en underbar midsommar med underbar mat sillen var perfekt o saften smarrit god det var bara två två barnbarn som ja sakna annars perfekt med beröm godkänt min kära dotter kram mamman

  • Tack själv, söta, fina, älskade systra min!
   Det var så roligt att nästan alla kunde komma 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *