att dricka en magisk dryck ur Sagaformglasen, äta en Midsommardröm och tänka på En midsommarnattsdröm…

130620_3

Fyra nya glas 🙂 Jag är så svag för Sagaforms vackra vinglas, har haft fyra blå och idag fick jag syn på att de var på rea så jag passade på att köpa fyra till…I den röda färgen eftersom tanken är att jag vill duka med varannan röd och varannan blå. Det ska bli så fint!

130620_6

I senaste Buffétidning fanns ett recept på en midsommartårta som heter Midsommardröm. Mina tankar vandrade genast till Shakespears En midsommarnattsdröm  och det kändes som ett måste att baka den. Smeten var god i alla fall 🙂 Ni får hålla tillgodo med bild på tårtbottnen eftersom jag väntar tills imorgon med att breda på fyllningen och dekorera.

130620_4130620_5

Ni kan tro att jag har städat och fejat, non-stop hela eftermiddagen och med tanke på att jag inte haft vare sig tid eller ork till att rensa lådor och putsa glashyllor på länge, så var det riktigt roligt eftersom det blev så himla fint.

O, men nu blev jag sugen på att se En midsommarnattsdröm, Jag bara älskar den pjäsen – den är så förtrollande, och riktigt drömlik…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *