Glad Midsommar på er alla!

130621

Nu har jag förberett allt som går att förbereda innan gästerna kommer. Nu ska jag binda mig en krans av lite björkris och riktiga midsommarblommor – det hör ju till…

Jag har dukat utomhus, vädret är vackert trots att SMHI utfärdade klass 1 varning för Skåne imorse och vi har tak över uteplatsen så oavsett om det kommer lite regn så ska vi sitta utomhus. Hoppas att ni alla får en underbar midsommar, med god mat, sång och dans i goda vänners lag!

2 svar på ”Glad Midsommar på er alla!

 1. Hoppas ni hade en härlig dag igår! Här hade vi en sagolik tur med vädret och massor med glada vänner omkring oss:) Precis som en midsommar ska vara.

  Läste om din långa resa i ett tidigare inlägg och blir berörd långt in i själen. Just nu hittar jag inte ord, men jag är otroligt imponerad av din energi och kämparanda! Att ta sig tillbaka när kroppen rasar ihop, att inte ge upp trots en massa motigheter med myndigheter och ekonomiska frågor och fortsätta kämpa på trots massor med smärta! Jag tror inte man kan nudda vid att ens förstå små fragment av hur tufft det måste varit. Tack för att du delar med dig av din historia, modigt och öppenhjärtigt. Och stort lycka till med din nya tjänst, det måste kännas fantastiskt spännande och roligt!

  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram
  Suz

  • Tack, för ditt fina deltagande och Lycka till pepp!
   Det värmer i hjärtat.

   Och ha en riktigt fin fortsatt helg du också!
   Kramar Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *