så coolt med naturen som kraft…

130604

Den senaste tiden/åren har jag  suttit inomhus och arbetat med uppsatser och annat skolarbete, så ikväll kändes det så skönt att få komma ut på en helt ”vanlig” promenad i skogen tillsammans med min dotter. Just nu är jag så trött, men nöjd. Dagens opponering gick bra och betyg får jag troligtvis i nästa vecka….och nu ska jag vila upp mig och sova i en vecka eller två (eller åtminstone ett dygn). Och visst är detta värt att fira men just nu orkar jag inte, så examensfest får vänta tills jag känner att jag orkar. Och som det ser ut just nu kan det tänkas att bli någon gång i början av augusti…..inte för att jag kommer att vara trött till augusti – utan för att jag vill ha det på mitt vis och det kräver förberedelser. Må väl gott folk!

130604_1

2 svar på ”så coolt med naturen som kraft…

    • Tack så mycket, det känns som att jag kommer att bli nöjd med betyget 🙂
      Ha det fint! Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *