iskalla kaffedrinkar

130611_6

Solen skiner och jag har just vilat middag…vaknade av det knackade på dörren, varpå jag yrvaken och lätt förvirrad sprang ner och öppnade. Tror att jag gav ett något förvirrat intryck när jag lite förlägen insåg att jag nog var rufsig i håret och därför kände mig tvungen att avslöja att jag just sov. Då insåg jag att det kanske inte verkar klokt att ligga och sova mitt på dagen när solen skiner… sen tänkte jag att det inte är klokt att jag tycker att det är pinsamt att sova en stund mitt på dagen, inte för att det är någon lyx jag unnar mig ofta men just idag är jag så in i vassen trött och behövde sova en stund. Att sova en stund när man är ledig är ju faktiskt helt okej.

Men nu  råder jag bot på tröttheten med en riktigt iskall kaffedrink bestående av kallt starkt kaffe, mjölk, rikligt med hot chili chokladpulver och en massa isbitar. Riktigt läskande gott…och med mig har jag J.K Rowlings Den tomma stolen. Datorn, mobilen och alla de där tekniska prylarna som jag skulle ha svårt att vara utan.

130611_4130611_5

6 svar på ”iskalla kaffedrinkar

  • Då kanske det får bli ett blogginlägg om pulvret. Det är som maken köpt med sig från Cambridge, Whittard Chilli Hot Chocolate heter det. så gott till kaffedrinkar.
   Kram

 1. Jag gissar på att du vaknade efter den drinken. .)
  Det är skönt att ta sig en lur mitt på dagen om man har tid att unna sig det. Sedan är man fit for fight att ta sig an livet igen.
  Kram

  • Bild på burken med chili chokladpulvret kommer i ett kommande inlägg.

   Ha det fint du med!
   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *