Rosor äro röda, violer äro blå… och nu nalkas en frågestund…

130612

Jag älskar rosor – därför passar jag på att njuta dagligen av dessa ljuvliga blomster…det fina är att de doftar nästan lika ljuvligt som sådana där gammeldags rosor jag minns från barndomens vildvuxna trädgårdar på landet. Jag är så förtjust att det nästan tar emot att åka till Öland och riskera att rosorna vissnat när jag kommer hem…Om någon funderar över kjolen och koftan så kommer de från Noa Noa, tror minsann att de är inne på sitt tredje år, en rosablommig kjol och puderrosa kofta kan liksom aldrig vara fel. Tänker att de passar både till vardag och fest. Hårbandet är ett presentsnöre från samma butik… jag har alltid haft en tendens att vilja spara sådant som är vackert för att kunna finna flera användningsområden…känns liksom onödigt att kasta något vackert och funktionellt…

130612_1

Imorgon åker jag med min dotter och min pappa till Öland några dagar för att se om svärföräldrarnas stuga, nu när de är för sjuka för att åka dit. Att komma dit kommer nog att kännas lite märkligt, nu när de inte är där. Men vi ska koppla av och njuta av det Öländska landskapet, promenera ner till havet varje dag och gå Bergstigen genom skogen…och ha det riktigt skönt. Att vara nära naturen känns så lyxigt, jag älskar den där tystheten och musiken från syrsor som spelar, fåglar som kvittrar och prassel i snåren från de lite mer tillbakadragna djuren. Några moderniteter som internet finnes ej i lilla stugan så om uppdateringen här dröjer vet ni varför…. men det kan ju tänkas att mobiluppdatering fungerar.

Och flera av er verkade nyfikna på mitt, hot chilli chocolate pulver, så här kommer en bild av burken som innehåller det delikata chokladpulvret. Att blanda enbart med mjölk är jag inte så förtjust i eftersom jag inte vill att chokladmjölk ska smaka chili, men i en kall kaffedrink ger det precis det där rätta stinget som river om i halsgropen och får en att vakna ordentligt.

130612_2

Och sist men inte minst,  så tänkte jag att – Ni, läsare ska få fråga på om vad ni vill. Jag svarar på frågorna om några dagar i ett inlägg…    Jag har ju sett att ni är många fler läsare än kommentarer, och jag är så rysligt nyfiken på vilka ni är och jag tänker att om jag ger er chansen att ställa frågor…. eller önska att jag ska skriva mer om något särskilt – så kanske ni ger er tillkänna genom att skriva en liten kommentar, berätta något eller ställa en fråga… Jag väntar med spänning…

Lev väl! så syns vi snart…

 

 

 

7 svar på ”Rosor äro röda, violer äro blå… och nu nalkas en frågestund…

 1. Fin du är och så trevligt att åka till Öland, där har jag semestrat massor då jag bodde hemma, vackert där

  Ha det toppen nu
  Kram

 2. Hej Christina. Trevligt att du hittade min blogg.
  Du undrade över hur det kom sig att det blev ett reportage hos mej.
  De såg min blogg och blev på så sätt intresserade. Så det var en rolig dag att vara med och se hur de arbetar. Ha det så gott med fina dagar på Öland. Kram Gittan

 3. Önskar dig en riktigt härlig resa. Öland är verkligen vackert, alldeles för länge sedan jag var där. Måste säga att din kjol är helt galet fin! Kramar Liza

 4. Jag har inga frågor på lut. Önskar dig fina dagar på Öland. Fast det står Byxelkrok på min svarta t-shirt som jag har på mig just nu så älskar jag Gotland mycket mer. Kram Bosse

 5. Hej och Tack för alla era fina kommentarer:)
  Svar kommer i ett inlägg inom de närmste dagarna.
  Tills dess Ha det så fint!
  Kramar Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *